Címkék: bio-d, fertőtlenítő, kézmosó, virágillattal, 0.5l., bio-d., szappanok

Bio-D fertőtlenítő kézmosó virágillattal 0,5l

Bio-D fertőtlenítő kézmosó virágillattal 0,5l - Bio-D

Bio-D fertőtlenítő kézmosó virágillattal 0,5l - Bio-D - Szappanok - 1.690Ft Bio-D fertőtlenítő kézmosó virágillattal 0,5l - Bio-D - Szappanok - 1.690Ft Bio-D fertőtlenítő kézmosó geranium 0,5l - Bio-D - Szappanok - 1.690Ft

1.690Ft
  • Nettó: 1.331Ft
  • Ár jutalom pontban: 337
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 16
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Bio- D antibaketriális szappan megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276-os szabványnak ami élelmiszer-biztonsági szintű szabvány. Számos teszt kimutatta, hogy megöli a káros baktériumok 99,9% -át, beleértve az e-colit, a szalmonellát és az MRSA-t. Ez az antibakteriális folyékony szappan 100% -ban ..

A Bio- D antibaketriális szappan megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276-os szabványnak ami élelmiszer-biztonsági szintű szabvány.

Számos teszt kimutatta, hogy megöli a káros baktériumok 99,9% -át, beleértve az e-colit, a szalmonellát és az MRSA-t. Ez az antibakteriális folyékony szappan 100% -ban hipoallergén és rendkívül gyengéd a bőrhöz, virágillata pedig hosszan tartó megnyugtató friss illatot kölcsönöz neki.

Felhasználási javaslat:

Alaposan moss vele kezet meleg vízzel legalább 15 másodpercig!

Mindennapi használatra.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK 30%: Anionos felületaktív anyag. 5% -nál kevesebb nemionos felületaktív anyag, nátrium-klorid, citromsav, tejsav, Pelargonium Graveolens olaj, víz, Nátrium-Laureth-szulfát, Cocamide DEA, Nátrium-hidroxid.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha