Címkék: fertőtlenítő folyékony szappan, 1 l, cleaneco bio, szappanok,

Fertőtlenítő folyékony szappan, 1 L

Fertőtlenítő folyékony szappan, 1 L - Cleaneco Bio

Fertőtlenítő folyékony szappan, 1 L - Cleaneco Bio - Szappanok - 1.499Ft Fertőtlenítő folyékony szappan, 1 L - Cleaneco Bio - Szappanok - 1.269Ft

1.499Ft
  • Nettó: 1.180Ft
  • Ár jutalom pontban: 299
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 14
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan terü..

Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra. Hígítás nem szükséges. Felhasználási javaslat: A gazdaságos adagolás érdekében célszerű folyékony szappanadagolóba helyezni, és abból adagolni. Adagoljon kb. 2-3 ml szappant a tenyerébe, és dörzsölje el. Kevés víz használatával képezzünk habot, és mossuk kezünket 30 másodpercig. A szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni. Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, majd kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid.
EGYÉB ÖSSZETEVŐK nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha