Címkék: pamut, arctisztító, és, sminktörlő, korongok, (10, db, korong, +, zsák), -mosható, (egyedi, darabok)., african, tailoring., szépségápolási, kiegészítők

Pamut arctisztító és sminktörlő korongok (10 db korong + zsák) -mosható (egyedi darabok)

Pamut arctisztító és sminktörlő korongok (10 db korong + zsák) -mosható (egyedi darabok) - African tailoring

Pamut arctisztító és sminktörlő korongok (10 db korong + zsák) -mosható (egyedi darabok) - African tailoring - Szépségápolási kiegészítők - 4.290Ft Pamut arctisztító és sminktörlő korongok (10 db korong + zsák) -mosható - African tailoring - Szépségápolás

4.290Ft
  • Nettó: 3.378Ft
  • Gyártó: African Tailoring
  • Típus: African tailoring
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Ezek a gyönyörű színes pamut arctisztító korongok többször felhasználhatók, tisztíthatók, moshatók. Pamutból és frottírból készült, vidám mintás sminkletörlő korongok házhoz hozzák nekünk a nyarat addig is, amíg az megérkezik. :) A pamut arctisztító és sminktörlő korongok használata:Használd krémmel..

Elérhető opciók:

Ezek a gyönyörű színes pamut arctisztító korongok többször felhasználhatók, tisztíthatók, moshatók. Pamutból és frottírból készült, vidám mintás sminkletörlő korongok házhoz hozzák nekünk a nyarat addig is, amíg az megérkezik. :)


A pamut arctisztító és sminktörlő korongok használata:

Használd krémmel, tonikkal arcod megtisztítására, majd a használat után csak dobd be a mosógépbe, szárítsd meg és máris újra használhatod. A zsákocskában könnyen tárolható, mosni a zsákocska nélkül javasolt, úgy könnyeben kijönnek belőle a sminkmaradványok. A hátoldalunkon lévő kis pánt segítségével könnyedén az ujjaidra tudod húzni, így kényelmesebb a használatuk.

Ezek a szépségek magyar termékek, Nagy Eszter (Afrikai Szabóság) munkái. 


Az arctisztító párnák anyaga a hátsó oldalon pamut, az első oldalon frottír.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha