Címkék: kézműves, csipkebogyó, velő., 200, ml., kutyori, konyha., gyümölcsvelők

Kézműves Csipkebogyó velő, 200 ml

Kézműves Csipkebogyó velő, 200 ml - Kutyori Konyha

Kézműves Csipkebogyó velő, 200 ml - Kutyori Konyha - Gyümölcsvelők - 1.090Ft Kézműves Csipkebogyó velő, 200 ml - Kutyori Konyha - Gyümölcsvelők - 1.090Ft Kézműves Áfonya velő, 200 ml - Kutyori Konyha - Gyümölcsvelők - 1.090Ft Kézműves Homoktövis velő,

1.090Ft
  • Nettó: 858Ft
  • Ár jutalom pontban: 217
  • Gyártó: Kutyori konyha
  • Típus: Kutyori Konyha
  • Jutalom pontok: 10
  • Elérhetőség: Nincs raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Kutyori-Konyha kézműves csipkebogyó velője, 100% csipkebogyóból készült és tartósítószer menetes. Magyar termelőktől, gondosan válogatott gyümölcsökből készül. A csipkebogyó kiváló természetes vitaminforrás,  rendkívül magas aC-vitamin tartalma, amely a citroménak tízszerese, de A-, B-, K- és..
A Kutyori-Konyha kézműves csipkebogyó velője, 100% csipkebogyóból készült és tartósítószer menetes. Magyar termelőktől, gondosan válogatott gyümölcsökből készül. A csipkebogyó kiváló természetes vitaminforrás,  rendkívül magas aC-vitamin tartalma, amely a citroménak tízszerese, de A-, B-, K- és P-vitamint, vasat és magnéziumot is tartalmaz.
 A gyümölcsvelő, a meghámozott gyümölcs áttört húsát és levét tartalmazza, magas vitamintartalommal. A különböző ételeket és italokat mesterséges színezék és édesítőszer nélkül, természetes módon ízesíthetjük ezzel az extra gyümölcsös ízű csipkebogyó gyümölcsvelővel.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha