Tags: skinny, morning, goji, bogyó, tea, 24gr, filteres., teatox., teatox, teas

SKINNY MORNING GOJI BOGYÓ TEA 24GR FILTERES

SKINNY MORNING GOJI BOGYÓ TEA 24GR FILTERES - Teatox

SKINNY MORNING GOJI BOGYÓ TEA 24GR FILTERES - Teatox - Teatox Teas - 3.099Ft SKINNY MORNING GOJI BOGYÓ TEA 60GR - - -

1,580Ft
  • Ex Tax:1,244Ft
  • Price in reward points: 315
  • Brand: Teatox
  • Product Code: Teatox
  • Reward Points: 15
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A Teatox Skinny Morning goji bogyó tea egy élénkítő, energetizáló reggeli teakeverék. Gondosan válogatott, organikus összetevőkből készült, hogy a reggeled igazán frissen induljon. A goji bogyónak rendkívül magas az A- és C-vitamin tartalma, valamint immunerősítő és energetizáló. Indítsd be az anyag..

A Teatox Skinny Morning goji bogyó tea egy élénkítő, energetizáló reggeli teakeverék. Gondosan válogatott, organikus összetevőkből készült, hogy a reggeled igazán frissen induljon. A goji bogyónak rendkívül magas az A- és C-vitamin tartalma, valamint immunerősítő és energetizáló. Indítsd be az anyagcseréd ezzel a reggeli  organikus goji bogyó tea kevereékkel, mely táplálja a testet és a leket. 

- 100% organikus összetevők

- útmutató

- aroma és adalékanya mentes

 

Összetevők: citromfű, pitypang, zöld mate levél, goji bogyó, zöld Sencha tea, gyömbér gyökér, nyírlevél, csalán levél, aranyvessző, mezei zsurló

Goji bogyó egy szuperélelmiszer; tele van értékes antioxidánsokkal, amelyek többek között erősítik az immunrendszert. A zöld Sencha tea vitalizál, energetizál; több ezer éve ismerik egészségügyi előnyeit. Mate tea segít a fizikai és mentális fáradtság ellen, ezen felül étvágycsökkentő hatása is van, amely támogatja a fogyást.

Súly: 24g 12 x 2g

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha