Címkék: Because we care, hipoallergén, öko, folyékony mosószer, teljesen illatmentes, Zöldmami Shop

Hipoallergén 1,5 literes öko folyékony mosószer (teljesen illatmentes) Because we care

Hipoallergén 1,5 literes öko folyékony mosószer (teljesen illatmentes) Because we care - Because we care

Hipoallergén 1,5 literes öko folyékony mosószer (teljesen illatmentes) Because we care - Because we care - Mosószerek - 1.990Ft

1.990Ft
  • Nettó: 1.567Ft
  • Ár jutalom pontban: 397
  • Gyártó: Because we care
  • Típus: Because we care
  • Jutalom pontok: 19
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Because we care folyékony mosószer az EU Ecolabel és a Nordic Ecolabel által is minősítve van. Így biztos lehetsz abban, hogy ennek a terméknek minden kétséget kizáróan helye van a fenntartható háztartásban, igazodva a modern világ kihívásaihoz. Végső célunk a fosszilis tüzelőanyagok használatá..
A Because we care folyékony mosószer az EU Ecolabel és a Nordic Ecolabel által is minősítve van. Így biztos lehetsz abban, hogy ennek a terméknek minden kétséget kizáróan helye van a fenntartható háztartásban, igazodva a modern világ kihívásaihoz. Végső célunk a fosszilis tüzelőanyagok használatának minimalizálása. Jelenlegi palackunk PET-műanyagból készült, ami kevesebb műanyagot használ, mint a hagyományos palackok, és teljesen újrahasznosítható is. Minden választás fontos! Olyan terméket készítettünk, amelyet nem kell kétszer meggondolnod, hogy használsz-e! MERT MI GONDOSKODUNK Asztma-, allergia- és bőrgyógyászatilag tesztelt.
Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok
Orsi 2018. October 30.

Nálam ez az abszolút kedvenc!!

Emelie 2018. April 11.

Best organic detergent ever!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha