Címkék: bio-d bestseller csomag, fertőtlenítő spray, fürdőszoba tisztító spray, mosogatószer, wc tisztító, 20% kedvezmény, bio-d,

BIO-D Bestseller Csomag

Fertőtlenítő spray minden felületre, Fürdőszoba tisztító spray, Mosogatószer, Wc tisztító

– 20% Kedvezmény !

3.400Ft
  • Nettó: 2.677Ft
  • Ár jutalom pontban: 679
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Egy csomagban az egész lakás megmentője! A ragyogóan tiszta lakásért, hogy az ünnepek alatt már csak a szeretteiddel töltsd az idődet! Most 3490,-Ft-ért 4 terméket kapsz, ami nem csak környezetbarát, de megoldja az ünnepek előtti készülődést is, gyorsan és hatékonyan! Erdeti ár: 4360Ft..

Egy csomagban az egész lakás megmentője!

A ragyogóan tiszta lakásért, hogy az ünnepek alatt már csak a szeretteiddel töltsd az idődet!

Most 3490,-Ft-ért 4 terméket kapsz, ami nem csak környezetbarát, de megoldja az ünnepek előtti készülődést is, gyorsan és hatékonyan!

Erdeti ár: 4360Ft

kedvezmény: 20%

Csomag ajánlat: 3490Ft

A csomag tartalma:

                      Bio-D fertőtelnítő spray minden felületre 0,5l

Használd otthonod fertőtlenítésére bártan az egész lakás területén! Nem mérgező, nem allergizáló, nem vált ki irritációt! Mint minden Bio-D termék, megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276 szabványnak. Teljes körű védelem a baktériumok, az e-coli és a szalmonella ellen. Felhasználási javaslat: használd az összes kemény felületen - egyszerűen permetezd be és töröld le 15 másodperc után egy tiszta, nedves ruhával.

·                     Bio-D fürdőszoba tisztító spray 0,5l

Az élet túl rövid ahhoz, hogy fürdőszoba takarítással töltsük! De a Bathroom Cleaner Spray sokoldalúságával egyszerűbbé és kényelmesebbé válik ez a feladat! Rendkívül hatékonyan oldja a vízkövet és foltokat. Üvegre, kerámiára, zománcra, krómra és a legtöbb nem porózus felületre is alkalmazható. Rendszeres használata megállítja a vízkőképződést és több időd marad a sokkal izgalmasabb dolgokra! Felhasználási javaslat: csak fújd a koszra, várj egy kicsit (kb. 30 másodpercet) öblítsd le! Nem kell törölni! (Ne feledd, hogy aranyozott tárgyaknál nem ajánlott a használata.)

                      Bio-D mosogatószer 0,75l

Illatmentes koncentrált mosogatószer a legmakacsabb zsíros edények ellen! Koncentrált kiszerelésének köszönhetően kevés is elég belőle, igy sokáig kitart a háztartásban. Felhasználási javaslat: használd takarékosan: 10-15 ml (két teáskanál) elegendő egy átlagos mosogatáshoz.

                      Bio-D wc tisztító 0,75l

Független vizsgálat megállapította, hogy kétszer annyi vízkövet távolít el, mint más vezető öko márkák wc tisztitói. Friss illatú, hipoallergén, petrochemicals-, foszfát-, tartósítószer-, enzim- és szintetikus parfümtől mentes. Felhasználási javaslat: a legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy a terméket a wc ülőke alatt használd, és hagyd hatni egy éjszakán át. Másnap egy WC-kefét használva könnyen eltávolíthatod a lerakódásokat. Ezután már csak egy öblítésre lesz szükség.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha