Címkék: bio-d fehérítő aktív oxigénnel 0, 4kg, bio-d, mosószerek, mosás

Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg

Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg - Bio-D

Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg - Mosószerek - 889Ft Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg - Bio-D - Mosószerek - 889Ft Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg - Bio-D - Mosószerek - 889Ft Bio-D fehérítő aktív oxigénnel 0,4kg - Bio-D - Mosószerek - 889Ft

889Ft
  • Nettó: 700Ft
  • Ár jutalom pontban: 178
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 8
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Ez az aktív oxigén alapú, fehérítő mosószer csoda, antibakteriális és fertőtlenítő mosószer is egyben. Használható besárgult fehér ruha tisztítására, de folttisztítóként a Bio-D Öko mosóporral vagy folyékony mosószerrel együtt használva ragyogó fehérséget ad.  A kellemetlen szagok megszüntetésé..

Ez az aktív oxigén alapú, fehérítő mosószer csoda, antibakteriális és fertőtlenítő mosószer is egyben. Használható besárgult fehér ruha tisztítására, de folttisztítóként a Bio-D Öko mosóporral vagy folyékony mosószerrel együtt használva ragyogó fehérséget ad.  A kellemetlen szagok megszüntetésében is kiváló és a besárgult cipő fehérítésében is számíthatsz rá.  Számos meglepő és hasznos felhasználási lehetősége van a ház körül is. Például kávé- és tea-festett bögréknél eltünteti az elszíneződéseket, de eltávolítja a vízkövet is a csempéről. Segít tisztán és baktériummentesen tartani a gyerekek játékait és még a konyhában is használhatod.

Antibakteriális, fertőtlenítő hatású környezetbarát mosószer.

Felhasználási javaslat: 

Gépi mosás: adj hozzá egy evőkanál (15 g) Bio-D Fehérítő mosószert a mosásához, a Bio-D Öko mosószer mellett. 

Kézi mosás: Adj egy evőkanál (15 g) Bio-D Fehérítő mosószert 5 liter vízhez, a Bio-D Öko mosószer mellett. Győződj meg róla, hogy a mosópor teljesen feloldódik. 

Áztatás: Adj egy evőkanál (15 g). Bio-D Fehérítő mosószert 5 liter vízhez, a Bio-D Öko mosószer mellett. Győződj meg róla, hogy a mosópor teljesen feloldódik.

Nem használható fából készült termékeknél.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, Organic Sequestering Agent. Below 5%: Anionic Surfactant, Cellulose Colloids.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha