Címkék: bio-d, felület, fertőtlenítő, 0.75l., bio-d., tisztítószerek

Bio-D felület fertőtlenítő 0,75l

Bio-D felület fertőtlenítő 0,75l - Bio-D

Bio-D felület fertőtlenítő 0,75l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.090Ft Bio-D felület fertőtlenítő 0,75l

1.090Ft
  • Nettó: 858Ft
  • Ár jutalom pontban: 217
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 10
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A fertőtlenítés otthon nem is lehetne egyszerűbb és biztonságosabb a Bio-D bio fertőtlenítőjével. Használd ezt a fertőtlenítőszer csodát minden felületen. A konyhaszekrény tisztítására, a tűzhely és mosogató fertőtlenítésére, a padló felmosására, vagy a mikró tisztításra, de a fürdőszoba fertőtlenít..

A fertőtlenítés otthon nem is lehetne egyszerűbb és biztonságosabb a Bio-D bio fertőtlenítőjével. Használd ezt a fertőtlenítőszer csodát minden felületen. A konyhaszekrény tisztítására, a tűzhely és mosogató fertőtlenítésére, a padló felmosására, vagy a mikró tisztításra, de a fürdőszoba fertőtlenítő takarítását is megoldja - szuper csempetisztító és a csaptelepeket is vízkőteleníti. A kerámia, laminált és vinyl felületek verhetetlen antibakteriális felületfertőtlenítő szere! . A Bio- D bio fertőtlenítőszer hatékony zsíroldó, narancsolajat tartalmaz és mint minden Bio-D termék, megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276 szabványnak. Teljes körű védelem a baktériumok, az e-coli és a szalmonella ellen.


Felhasználási javaslat: 

Kis mennyiséget tegyél egy tiszta nedves törlőkendőre vagy szivacsra. Kend be a tisztítandó felületet és hagyd legalább 15 másodpercig rajta. Majd töröld át egy tiszta nedves ruhával. Általános padlótisztításnál adjunk 5 liter felmosóvízhez 20 ml-t a Bio-D bio fertőtlenítőjéből és mossunk fel vele.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Több, mint 30% anionos felületaktív anyag. Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, nátrium-klorid, citromsav.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha