Címkék: bio-d, fertőtlenítő, spray, minden, felületre, 0.5 l, bio-d, takarítószerek,

Bio-D fertőtlenítő spray minden felületre 0,5l

Bio-D fertőtlenítő spray minden felületre 0,5l - Bio-D

Bio-D fertőtlenítő spray minden felületre 0,5l - Bio-D - Takarítószerek - 1.190Ft Bio-D fertőtlenítő spray minden felületre 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.190Ft Bio-D fertőtlenítő spray minden felületre 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.190Ft

1.190Ft
  • Nettó: 937Ft
  • Ár jutalom pontban: 238
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Használd ezt a környezetbarát csodaterméket a makacs foltok ellen - mosogatón, fürdőkádon, tűzhelyen, padlón, csempén (beleértve a vinilt, a laminált felületeket és a kerámiát is).Részletek:Ezt a természetes fertőtlenítőt használatod bátran otthonod egész területén! Antibakteriális felületfertőtlení..

Használd ezt a környezetbarát csodaterméket a makacs foltok ellen - mosogatón, fürdőkádon, tűzhelyen, padlón, csempén (beleértve a vinilt, a laminált felületeket és a kerámiát is).

Részletek:

Ezt a természetes fertőtlenítőt használatod bátran otthonod egész területén!

Antibakteriális felületfertőtlenítő, amely hipoallergén, így nem vált ki semmilyen irritációt. Megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276 szabványnak. Leegyszerűsíti a mikró takarítását, segít biztonságosan fertőtleníteni a konyhát, vagy a lakás bármely részét. Teljes körű védelem a baktériumok, az e-coli és a szalmonella ellen.

Felhasználási javaslat: 

Egyszerűen permetezd be és töröld le pár másodperc után egy tiszta, nedves ruhával.

Használd bármely kemény felületen.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyag, nemionos felületaktív anyag, nátrium-klorid, citromsav, tejsav, Citrus Sinensis olaj.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha