HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bio-d, folyékony, öko, mosószer, levendulával, 1l., bio-d., mosószerek

Bio-D folyékony öko mosószer levendulával 1l

Bio-D folyékony öko mosószer levendulával 1l - Bio-D

Bio-D folyékony öko mosószer levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 2.290Ft Bio-D folyékony öko mosószer levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 2.290Ft Bio-D folyékony mosószer levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 2.190Ft

2.290Ft
  • Nettó: 1.803Ft
  • Ár jutalom pontban: 457
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 22
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Bio – D folyékony öko mosószere az Allergy UK Szervezet által elismerten hipoallergén mosószer. Ez a levendulaolajjal illatosított bio mosószer az érzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így akár babaruhák mosásához is kiváló. Extra hatékony, koncentrált formulájú folyékony mosószer, könnyen oldódik, így m..

A Bio – D folyékony öko mosószere az Allergy UK Szervezet által elismerten hipoallergén mosószer. Ez a levendulaolajjal illatosított bio mosószer az érzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így akár babaruhák mosásához is kiváló. Extra hatékony, koncentrált formulájú folyékony mosószer, könnyen oldódik, így meleg és hideg vízben is egyaránt használható, kézi és gépi mosáshoz is tökéletes választás. Ideális finom szövetekhez is, mint például selyem, kasmír vagy gyapjú. 

Környezetkímélő mosószer, mert nem tartalmaz optikai fehérítőt és csak nem szennyező zeolitokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Enyhe szennyeződésekhez: 40 ml használata ajánlott
Erős szennyeződésekhez: 50 – 60 ml használata ajánlott. 

Használhatod mosógolyóval is vagy csak öntsd a folyadékot a gépadagolóba.

Kézi mosáshoz: 30 ml használata ajánlott. 

Mindig kövesd a ruhanemű címkéjén szereplő utasításokat. 

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Potassium Cocoate, Ethanol, Nonionic Surfactant. Below 5%: Anionic Surfactant, Sodium Citrate, Amphoteric Surfactant, Citric Acid, Lavandula Angustifolia oil.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha