Címkék: bio-d, nappy, fresh, textilpelenka, fertőtlenítő, és, folttisztító, mosószer, 0.5kg., bio-d., mosószerek

Bio-D Nappy Fresh textilpelenka fertőtlenítő és folttisztító mosószer 0,5kg

Bio-D Nappy Fresh textilpelenka fertőtlenítő és folttisztító mosószer 0,5kg - Bio-D

Bio-D Nappy Fresh textilpelenka fertőtlenítő és folttisztító mosószer 0,5kg - Bio-D - Mosószerek - 1.389Ft Bio-D Nappy Fresh pelenka fertőtlenítő és folttisztító mosószer 0,5kg - Bio-D - Mosószerek - 1.190Ft Bio-D pelenka mosópor 0,5kg - Bio-D - Mosószere

1.789Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 358
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 17
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Bio – D antibakteriális mosópora a textilpelenkák mosáshoz lett kifejlesztve, így biztonságos és nagyon hatékony a pamut pelenka tisztításában. Ez az egyedülálló bababarát mosószer antibakteriális és germicid hatású, ami nélkülözhetetlen az alapos tisztításhoz. Hipoallergén, illatmentes, nem irrit..

A Bio – D antibakteriális mosópora a textilpelenkák mosáshoz lett kifejlesztve, így biztonságos és nagyon hatékony a pamut pelenka tisztításában. Ez az egyedülálló bababarát mosószer antibakteriális és germicid hatású, ami nélkülözhetetlen az alapos tisztításhoz. Hipoallergén, illatmentes, nem irritálja  még a legérzékenyebb bőrt sem. Alacsony hőmérsékleten is tisztává varázsolja a pelenkákat, eltávolítja még a makacs foltokat is.

Felhasználási javaslat mosógépben való mosáshoz: 

A szokásos mennyiségű Bio-D mosószer mellett adj 1 evőkanál (15 g) Bio-D Nappy Fresh-t a mosáshoz. 

Áztatás:

5 literenként adj langyos vízhez 1 evőkanál (15 g) Nappy Fresht. Győződj meg róla, hogy a por teljesen feloldódik. Áztasd a textilpelenkákat legalább két órán át, majd  alaposan öblítsd át őket hideg vízzel, vagy mosógéped öblítési ciklusával. 

Kézi mosás:


Adj hozzá 1 evőkanál (15 g) Nappy Fresh-t  minden 5 liter vízhez a szokásos mosószer adagolásán felül. 

Mindig kövesd a textíliákon feltüntetett mosási útmutatót!Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, Organic Sequestering Agent. Below 5%: Anionic Surfactant, Cellulose Colloids

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha