Címkék: bio-d öko mosópor, bio-d, mosószerek, lebomló, vegán, bio, hipoallergén

Bio-D Öko Mosópor 1kg

Bio-D Öko Mosópor 1kg - Bio-D

Bio-D Öko Mosópor 1kg - Mosószerek - 1.790Ft Bio-D Öko Mosópor 1kg - Bio-D - Mosószerek - 1.790Ft Bio-D Öko Mosópor 1kg - Bio-D - Mosószerek - 1.790Ft Bio-D Öko Mosópor 1kg - Bio-D - Mosószerek - 1.790Ft Bio-D Mosópor 1kg - Bio-D - Mosószerek - 1.790Ft

1.890Ft
  • Nettó: 1.488Ft
  • Ár jutalom pontban: 358
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 17
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Bio – D Öko mosópora az Allergy UK Szervezet által elismerten hipoallergén mosószer. Ez az illatmentes mosópor az érzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így a babaruhák mosásához is kiváló. Extra hatékony koncentrált formulájú bio mosószer,mely könnyen oldódik, így meleg és hideg vízben is egyaránt haszná..

A Bio – D Öko mosópora az Allergy UK Szervezet által elismerten hipoallergén mosószer. Ez az illatmentes mosópor az érzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így a babaruhák mosásához is kiváló. Extra hatékony koncentrált formulájú bio mosószer,mely könnyen oldódik, így meleg és hideg vízben is egyaránt használható, kézi és gépi mosáshoz is tökéletes választás. Ideális finom szövetekhez is, mint például selyem, kasmír vagy gyapjú. 

Környezetkímélő mosópor, mert nem tartalmaz optikai fehérítőt és csak nem szennyező zeolitokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat kézi mosáshoz: 

Mindig figyelj arra, hogy a mosópor teljesen feloldódjon, mielőtt a vízbe teszed a ruhákat. Ha ezzel kész vagy, tedd a vízbe a mosni kívánt textileket és hagyd ázni őket kb. egy órát, majd dörzsöld át őket egyesével. A mosás végeztével alaposan öblítsd át a ruhákat tiszta vízben. 

Textilek védelme: 

A kényes textíliákat mosd a mosógépben alacsonyabb hőfokon, kisebb fordulaton, a fehér textileket pedig külön. Mindig kövesd a textíliákon feltüntetett mosási útmutatót.

Makacs foltok vagy extra fehérítés esetén a Bio-D Fehérítővel együtt használd. 

A sérült bőrű embereknek kerülniük kell a mosóoldattal történő tartós érintkezést, vagy védőkesztyűt kell viselniük! 


Bio-D
ÖSSZETEVŐK 15-30%: Zeolite, Soda Ash. 5-15%: Sodium Metasilicate, Sodium Percarbonate. Below5%: Anionic Surfactant, Vegetable Soap, Cellulose Colloids.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha