Címkék: bio-d öko öblítő levendulával, bio-d, mosószerek, vegán, környezetbarát, lebomló, bio, hipoallergén, újrahasznosított csomagolás

Bio-D öko öblítő levendulával 1l

Bio-D öko öblítő levendulával 1l - Bio-D

Bio-D öko öblítő levendulával 1l - Mosószerek - 1.190Ft Bio-D öko öblítő levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.190Ft Bio-D öko öblítő levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.190Ft Bio-D öblítő levendulával 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.190Ft

1.290Ft
  • Nettó: 1.016Ft
  • Ár jutalom pontban: 238
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Az édes levendula illatú Bio-D öko öblítője az egyik legkedveltebb termékünk. Ez a koncentrált bio öblítő tiszta levendulaolajjal és annak finom illatával védi a textilek rostszálait, puha, statikusság mentes ruhákat hagy maga után és megkönnyíti a vasalást is. Az Allergia UK Szervezet által elismer..

Az édes levendula illatú Bio-D öko öblítője az egyik legkedveltebb termékünk. Ez a koncentrált bio öblítő tiszta levendulaolajjal és annak finom illatával védi a textilek rostszálait, puha, statikusság mentes ruhákat hagy maga után és megkönnyíti a vasalást is. Az Allergia UK Szervezet által elismerten  hipoallergén öblítő, még a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így akár a babaruhák mosásához is kiváló választás lehet.

Koncentrált formula. Gépi és kézi mosáshoz is tökéletes választás. 

Felhasználási javaslat: 

Öblítés mosógéppel: Kövesd a gyártó ajánlott programját, majd adj a mosáshoz 50 ml Bio- D öko öblítőt az adagolóba. 

Kézi öblítés: 1 liter vízhez adj hozzá 50 ml Bio- D öko öblítőt és hagyd ázni legalább egy órát, mielőtt alaposan kiöblítenéd a ruhákat tiszta vízzel.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Below 5%: Cationic Surfactant, Sodium Benzoate, Citric Acid, Laureth 7, Lavandula Angustifolia

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha