Címkék: bio-d, otthoni, kerti, fertőtlenítő, 0.75l, bio-d, takarítószerek,

Bio-D otthoni és kerti fertőtlenítő 0,75l

Bio-D otthoni és kerti fertőtlenítő 0,75l - Bio-D

Bio-D otthoni és kerti fertőtlenítő 0,75l - Bio-D - Takarítószerek - 1.090Ft Bio-D otthoni és kerti fertőtlenítő 0,75l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.090Ft Bio-D otthoni és kerti fertőtlenítő 0,75l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.090Ft

1.090Ft
  • Nettó: 858Ft
  • Ár jutalom pontban: 217
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 10
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Fertőtlenítés otthon, egyszerűen!A fertőtlenítő takarítás nagyágyúja ez a természetes fertőtlenítőszer, melyet használhatsz bátran bent a lakásban és a ház körül is! Tisztítja és fertőtleníti a teraszt, díszkövet, kocsifelhajtót, házfalat, ereszt, hulladéktárolót, víztartályt, mosogatót és lefolyót...

Fertőtlenítés otthon, egyszerűen!

A fertőtlenítő takarítás nagyágyúja ez a természetes fertőtlenítőszer, melyet használhatsz bátran bent a lakásban és a ház körül is! Tisztítja és fertőtleníti a teraszt, díszkövet, kocsifelhajtót, házfalat, ereszt, hulladéktárolót, víztartályt, mosogatót és lefolyót. Fertőtlenít és egyben semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Biztonságos a használata  tartályokban és szivattyúkban is. Antibakteriális felületfertőtlenítő, amely hipoallergén, így nem vált ki semmilyen irritációt  és mint minden Bio-D termék, mentes a szintetikus vegyi anyagoktól, foszfátoktól, tartósítószerektől, enzimektől és illatanyagoktól. Megfelel a legmagasabb minőségű BSEN1276 szabványnak. Teljes körű védelem a baktériumok, az e-coli és a szalmonella ellen.


Felhasználási javaslat: 

Használat előtt rázd fel a palackot! Hígítsd 50 ml / 1 liter víz arányban.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Kevesebb, mint 5% olioxietilén(20)-szorbitán-laurát, tejsav, eukaliptusz globulus olaj.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha