Címkék: bio-d, üveg, és, tükör, tisztító, 0.5l., bio-d., tisztítószerek

Bio-D üveg és tükör tisztító 0,5l

Bio-D üveg és tükör tisztító 0,5l - Bio-D

Bio-D üveg és tükör tisztító 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.289Ft Bio-D üveg és tükör tisztító 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.090Ft

1.289Ft
  • Nettó: 1.015Ft
  • Ár jutalom pontban: 257
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 12
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Használd a Bio-D üveg és tükörtisztító spray-t és az ablakaid tükörré változnak! Gyors ablaktisztítás természetes anyagokkal? Nem csak az ablaktisztításban segít, a tükörtisztítás nagymestere is. Ezt az üvegtisztító spray-t  a csíkmentes tiszta ablakokért és fényes tükrökért készítették a vegys..

Használd a Bio-D üveg és tükörtisztító spray-t és az ablakaid tükörré változnak!

Gyors ablaktisztítás természetes anyagokkal? Nem csak az ablaktisztításban segít, a tükörtisztítás nagymestere is. Ezt az üvegtisztító spray-t  a csíkmentes tiszta ablakokért és fényes tükrökért készítették a vegyszermentes háztartás jegyében.

Tipp: Ne használj újságpapírt az ablaktisztításhoz, mert az újsághoz használt nyomdai festéknek van egy olyan rétege, ami gyakran maszatot hagy a felületen.

Felhasználási javaslat:

20 cm távolságból fújd a felületre! Azonnal töröld át száraz, tiszta ruhával! Használd a ruha száraz oldalát, és töröld át újra a csillogó, ragyogó fényért.

Bio-D
ÖSSZETEVŐK Kevesebb, mint 5% ecetsav, anionos felületaktív anyag, nemionos felületaktív anyag, nátrium-klorid, citromsav, Citrus Sinensis olaj.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha