Címkék: cleaneco, bio, food, safe, cleaner, 0.5, l., cleaneco, bio., takarítószerek

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L - Cleaneco Bio - Takarítószerek - 1.148Ft Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek - 1.142Ft

1.148Ft
  • Nettó: 904Ft
  • Ár jutalom pontban: 229
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Élelmiszerbarát, antibakteriális öko tisztítószer minden vízálló felületekre. A Cleaneco Bio Food Safe Cleaner kizárólag növényi alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes bio tisztítószer. Hűtő és mikró takarításra épp úgy kiváló, mint a konyhaszekrény tisztítására, vagy vit..
Élelmiszerbarát, antibakteriális öko tisztítószer minden vízálló felületekre. A Cleaneco Bio Food Safe Cleaner kizárólag növényi alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes bio tisztítószer. Hűtő és mikró takarításra épp úgy kiváló, mint a konyhaszekrény tisztítására, vagy vitrinek, munkapultok, üveg felületek, és bármely vízálló, élelmiszerekkel érintkező felület tisztítására. Magas bioalkohol tartalmának köszönhetően, melyet kukoricából és cukorrépából állítanak elő, használata teljesen biztonságos, hatása antibakteriális. Innovatív, organikus alapanyagainak jóvoltából hatékonyan távolítja el a konyhai szennyeződéseket és száradás után a felületek csíkmentesen tisztákká válnak. Tedd könnyebbé az otthoni takarítást ezzel a környezetbarát tisztítószerrel, és otthonod ragyogóan tiszta és baktériummentes lesz. Kisgyermekek és házi kedvencek mellett is nyugodtan használható. Környezetbarát, állatkísérlet mentes öko tisztítószer.

Használat:
A Bio Food Safe Celaner spray-t permetezd papírra, vagy a törlőrongyba, és tisztítsd meg vele a kívánt felületet. A termék leöblítést nem igényel, a törlést követően keletkező anyagmaradvány elpárolog, a megtisztított felületet azonnal használhatod.
Az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot. A Bio Food safe cleaner a gyártásnál felhasznált természetes, növényi eredetű alapanyagoknak köszönhetően a környezetben 100%-ban lebomlik.

Cleaneco
ÖSSZETÉTEL/FIGYELMEZTETÉSEK Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és színező anyagot nem tartalmaz! GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülje a permet belélegzését. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. ÖSSZETEVŐK: izopropil-alkohol, nátrium-alkil (C12-14), éter-szulfát, dipropilénglikol-metiléter. Minőségét megőrzi a felbontástól számított 1 évig.
Orsi 2018. October 30.

Tálcák tisztításához használom, mert azokat nehéz elmosogatni, így viszont csak ráfújom a food safe cleaner spray-t és papírtörlővel áttörlöm. Szuperegyszerű! :)

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha