Címkék: takarítás, fertőtlenítés, környezetbarát, BIO

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco BIO Food safe cleaner 0,5 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek - 1.142Ft

1.142Ft
  • Adóval:899Ft
  • Ár jutalom pontban: 20
  • Gyártók Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 1
  • Elérhető: Raktáron
Élelmiszerbarát, antibakteriális felülettisztítószer. A Cleaneco FOOD SAFE CLEANER kizárólag növényi alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer, melyet használhatsz vitrinek, hűtők, munkapultok, üveg felületek, és bármely vízálló, élelmiszerekkel érintkező felüle..

Élelmiszerbarát, antibakteriális felülettisztítószer. A Cleaneco FOOD SAFE CLEANER kizárólag növényi alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer, melyet használhatsz vitrinek, hűtők, munkapultok, üveg felületek, és bármely vízálló, élelmiszerekkel érintkező felület tisztítására. Magas kukoricából és cukorrépából előállított bioalkohol tartalmának köszönhetően antibakteriális hatást biztosít. Innovatív, organikus alapanyagainak jóvoltából hatékonyan távolítja el a konyhai szennyeződéseket és csíkmentesen szárad. A Food safe celaner-t permetezd papírra, vagy rongyba és tisztítsd meg vele a kívánt felületet. A termék leöblítést nem igényel, a törlést követően keletkező anyagmaradvány elpárolog, a megtisztított felületet azonnal használhatod. Az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot. A BIO Food safe cleaner a gyártásnál felhasznált természetes, növényi eredetű alapanyagoknak köszönhetően a környezetben 100%-ban lebomlik.

Cleaneco
ÖSSZETÉTEL/FIGYELMEZTETÉSEK Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és színező anyagot nem tartalmaz! GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülje a permet belélegzését. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. ÖSSZETEVŐK: izopropil-alkohol, nátrium-alkil (C12-14), éter-szulfát, dipropilénglikol-metiléter. Minőségét megőrzi a felbontástól számított 1 évig.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha