Címkék: cleaneco lefolyótisztító 1 liter, ccleaneco, takarítószerek, vegán, természetes, környezetbarát

Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter

Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter - Cleaneco

Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter - Takarítószerek - 1.090Ft Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter - Cleaneco - Takarítószerek - 1.090Ft Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter - Cleaneco - Takarítószerek - 1.090Ft Cleaneco Lefolyótisztító 1 liter - Cleaneco - Tisztít

1.200Ft
  • Nettó: 945Ft
  • Ár jutalom pontban: 218
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco
  • Jutalom pontok: 10
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Lefolyótisztító hatékonyan veszi fel a harcot az eldugult lefolyó és eldugult wc tisztításában. Koncentrált hatóanyagainak köszönhetően gyors segítség a bajban, hamar feloldja és eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. Remek zsíroldó hatásának köszönhetően, feloldja a makacs lerak..
A Cleaneco Lefolyótisztító hatékonyan veszi fel a harcot az eldugult lefolyó és eldugult wc tisztításában. Koncentrált hatóanyagainak köszönhetően gyors segítség a bajban, hamar feloldja és eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. Remek zsíroldó hatásának köszönhetően, feloldja a makacs lerakódásokat is, többek között például kiváló a grill takarításához is.
A Cleaneco Lefolyótisztítót nem szükséges hígítani. Koncentrált formulájának köszönhetően kevés is elég egy makacs wc dugulás vagy lefolyó tisztításához.
Állatkísérlet mentes tisztítószer.

Termék tulajdonságok
Összetevők, tulajdonságok Összetétel: Nátrium-hidroxid <10%, Kálium-hidroxid<5%, Nátrium-metaszilikát <5%, Na-hypoklorid <5%, nemionos felületaktív anyag <5%. Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha