Címkék: cleaneco, mosógél, 1.5, l, cleaneco, bio, mosószerek,

Cleaneco Mosógél 1,5 L

Cleaneco Mosógél 1,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Mosógél 1,5 L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 2.125Ft Cleaneco Mosógél 1,5 L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 2.125Ft Cleaneco Mosógél 1,5 L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 1.699Ft

2.125Ft
  • Nettó: 1.673Ft
  • Ár jutalom pontban: 424
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 21
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Mosógél koncentrátum környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz, színezőanyagokat viszont nem. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt ajánljuk, a fehér és színes textíliák, ruhák mosásához is tökéletes választás. A Cleaneco Mosógél koncentrátum természetes alapanyagok hozzáadásá..

A Cleaneco Mosógél koncentrátum környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz, színezőanyagokat viszont nem. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt ajánljuk, a fehér és színes textíliák, ruhák mosásához is tökéletes választás. A Cleaneco Mosógél koncentrátum természetes alapanyagok hozzáadásával készült, mint például a cukortenzid, ami szavatolja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes lesz az eredmény, és a ruhák ragyogóan tiszták lesznek. A mosógél gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a mosógél koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. 

Koncentráció: 4-5 kg ruha mosásához adjon 50-60 ml mosógélt. 4,5 liter mosógél 90 mosáshoz elegendő (50 ml mosógél /4-5 kg ruhával számolva). 

Felhasználási javaslat: Adagoljon 1,5-2 kupaknyi CLEANECO MOSÓGÉL KONCENTRÁTUMOT 4-5 kg ruha mosásához.


Cleaneco
FIGYELMEZTETÉSEK Gyermekek elől elzárandó. Élelmiszerektől távol tartandó.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha