Címkék: takarítás, üvegtisztítás, környezetbarát, organikus

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Üvegtisztító, 0,5 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek - 649Ft

799Ft
  • Nettó: 629Ft
  • Ár jutalom pontban: 10
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához. Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági ered..

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához. Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően, a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz. A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Felhasználási javaslat: permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit, “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvd a környezetet és a kiürült szórófejes palackját ne dobd ki, hanem töltsd után “fél áron” a CLEANECO ÜVEGTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével! Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert!

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü¬letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz! S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet! Kerülje a szembe jutást! S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni! Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni!

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha