Címkék: cleaneco, vízkőoldó., 1, l., cleaneco, bio., takarítószerek

Cleaneco Vízkőoldó, 1 L

Cleaneco Vízkőoldó, 1 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Vízkőoldó, 1 L - Cleaneco Bio - Takarítószerek - 998Ft Cleaneco Vízkőoldó, 1 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek - 899Ft

998Ft
  • Nettó: 786Ft
  • Ár jutalom pontban: 199
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 9
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco természetes vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vízkövet és szappanlerakodásokat, segít, hogy gyorsan végezz a fürdőszoba takarítással. A csaptelep tisztítás, WC és zuhanyzó takarítás ideális tisztítószere, mert citromsav tartalmának köszönhetően hatékonyan távolít el minden lerakódott..

A Cleaneco természetes vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vízkövet és szappanlerakodásokat, segít, hogy gyorsan végezz a fürdőszoba takarítással. A csaptelep tisztítás, WC és zuhanyzó takarítás ideális tisztítószere, mert citromsav tartalmának köszönhetően hatékonyan távolít el minden lerakódott szennyeződést és vízkövet . Rozsdamentes csaptelepek, felületek, kőburkolatok, lefolyók, ipari és háztartási körülmények között egyaránt használható. Használhatod a WC-k, kádak, zuhanyzók és egyéb vizesblokkok vízkő-lerakódásainak tisztításához. A Cleaneco Vízkőoldó gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Állatkísérletmentes öko tisztítószer.

Felhasználási javaslat: permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre. Csak egy kicsit, “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található citromsav hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a vízkő lerakódásokat és egyéb szennyeződéseket. Makacsabb vízkőlerakódás esetén hagyd állni a felvitt anyagot 0,5-1 percig. 

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK citromsav <15%, nemionos felületaktív anyag<5%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha