Címkék: 0, 5l, vízkőoldó, takarítás, lebomló, vegán, organikus, Cleaneco

Cleaneco Vízkőoldó, 0,5 L

Cleaneco Vízkőoldó, 0,5 L - Cleaneco Bio

Cleaneco Vízkőoldó, 0,5 L - Cleaneco Bio - Tisztítószerek - 849Ft

945Ft
  • Nettó: 744Ft
  • Ár jutalom pontban: 20
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
A Cleaneco Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, felületekről, kőburkolatokról, lefolyókról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Has..

A Cleaneco Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, felületekről, kőburkolatokról, lefolyókról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatja WC-k, kádak, vizesblokkok vízkőlefolyásainak tisztításához. A termék gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik. Felhasználási javaslat: permetezz a szórófejes palackból a tisztítandó felületre. Csak egy kicsit, “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található cirtomsav hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a vízkő lerakódásokat és egyéb szennyeződéseket. Makacsabb vízkőlerakódás esetén hagyd állni a felvitt anyagot 0,5-1 percig. Óvd a környezetet és a kiürült szórófejes palackját ne dobd ki, hanem töltsd után “közel fél áron” a CLEANECO VÍZKŐOLDÓ 1l-es utántöltőjével

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK citromsav <15%, nemionos felületaktív anyag<5%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha