Címkék: fertőtlenítő, mosogatószer, 1, liter., cleaneco., mosogatószerek, és, szivacsok

Fertőtlenítő mosogatószer 1 liter

Fertőtlenítő mosogatószer 1 liter - Cleaneco

Fertőtlenítő mosogatószer 1 liter - Cleaneco - Mosogatószerek és szivacsok - 1.398Ft Fertőtlenítő mosogatószer 1 liter - Cleaneco - Tisztítószerek - 1.398Ft

1.398Ft
  • Nettó: 1.101Ft
  • Ár jutalom pontban: 279
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco
  • Jutalom pontok: 13
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Felületfertőtlenítő Mosogatószer hatékonyan távolítja el a felületi szennyeződéseket, oldja a zsírt, és fertőtlenít. Nem csak mosogatásra kiváló, általános felületfertőtlenítőként is használható vízálló felületek tisztítására és fertőtlenítésére. A Cleaneco Fertőtlenítő Mosogatószer ..

A Cleaneco Felületfertőtlenítő Mosogatószer hatékonyan távolítja el a felületi szennyeződéseket, oldja a zsírt, és fertőtlenít. Nem csak mosogatásra kiváló, általános felületfertőtlenítőként is használható vízálló felületek tisztítására és fertőtlenítésére. 

A Cleaneco Fertőtlenítő Mosogatószer kétfázisú mosogatáshoz és gépi mosogatáshoz is használható. Állatkísérlet mentes, környezetkímélő mosogatószer koncentrátum.


Felhasználása:


Kétfázisú mosogatáshoz, és gépi mosogatáshoz: 1%-os oldat.

Szórófejhez: 3%-os oldat.

Felmosáshoz: 10 liter vízhez 1-3 dl koncentrátum.

5 liter koncentrátum = 500 liter munkaoldat


Álltalános felületfertőtlenítésre is alkalmas, és valamennyi vízálló felület tisztítására és fertőtlenítésére. Ajánljuk felmosáshoz, hűtők és csemegepultok, szaniterek, wc-k, fürdőkádak fertőtlenítéséhez és tisztításához is. A termék hatóanyaga NEM klór, hanem Benzalkónium-klorid, mely hosszan tartó védelmet biztosít a visszafertőződés ellen.

Összetétel


Nemionos felületaktív anyag 5-10 %, Kationaktív tenzid, benzalkónium klorid 5-8 %, komplexképző <2 %, illatanyag


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha