Címkék: kézi, mosogatószer, 1 liter, cleaneco, mosogatószerek és szivacsok

Kézi mosogatószer 1 liter

Kézi mosogatószer 1 liter - Cleaneco

Kézi mosogatószer 1 liter - Cleaneco - Mosogatószerek és szivacsok - 753 HUF

753Ft
  • Nettó: 593Ft
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket és oldja a zsírt.Alkalmazási területA gazdaságos alkalmazáshoz az edények mennyiségétől, és a szennyeződés mértékétől függően adagoljon 1-2 teáskanálnyi CLEANECO Mosogatószert 5 liter vízhez, vagy nyomjon néhány cseppet közvetlenül a mosogatószivacs..

Hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket és oldja a zsírt.

Alkalmazási terület

A gazdaságos alkalmazáshoz az edények mennyiségétől, és a szennyeződés mértékétől függően adagoljon 1-2 teáskanálnyi CLEANECO Mosogatószert 5 liter vízhez, vagy nyomjon néhány cseppet közvetlenül a mosogatószivacsra. Törölje át az edényt, majd öblítse le.


A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Koncentráció

5 liter vízhez 1-2 teáskanálnyi, vagy közvetlenül a szivacsra 1-2 csepp.

Figyelmeztetések

A tömény termékre vonatkozóan: Súlyos szemkárosodást okozhat. 


GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.  Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Érzékeny bőrűeknek védőkesztyű használata ajánlott.

Kerülje a termék szembejutását.

Tárolás: Óvjuk a fagytól, minőségét megőrzi a felbontástól számított 1 évig 

Összetétel

Anionos felületaktív anyagok 5-15%, nemionos felületaktív anya­gok <5%, cukortenzid, citromsav, illatanyag. Színezőanyagot tartalmaz!


Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha