Címkék: háztartás, mosószer, lebomló, környezetbarát

Bio-D fehérítő 0,4kg

Bio-D fehérítő 0,4kg - Bio-D

Bio-D fehérítő 0,4kg - Bio-D - Mosószerek - 890Ft

889Ft
  • Nettó: 700Ft
  • Ár jutalom pontban: 20
  • Gyártók Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 1
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Oxigén alapú fehérítő csoda, antibakteriális és fertőtlenítő tisztítószer. Használható szag és folteltávolító eszközként. Bio-D mosófolyadékkal vagy mosóporral együtt használva eltávolítja a foltokat, és ragyogó fehérséget ad. Számos meglepő és hasznos felhasználási lehetősége van a ház körül! Kávé-..

Oxigén alapú fehérítő csoda, antibakteriális és fertőtlenítő tisztítószer. Használható szag és folteltávolító eszközként. Bio-D mosófolyadékkal vagy mosóporral együtt használva eltávolítja a foltokat, és ragyogó fehérséget ad. Számos meglepő és hasznos felhasználási lehetősége van a ház körül! Kávé- és teafestett bögréknél eltűnteti az elszíneződéseket. Eltávolítja a vízkövet a csempékről. Segít tisztán és baktériummentesen tartani a gyerekek játékait, de a konyhában is használhatod! Segít a baktériumok eltűntetésében és a fertőtlenítésben! (Nem használható fából készült termékeknél). Felhasználási javaslat: mosógépben való mosás: adj hozzá egy evőkanál (15 g) Laundry Bleach-et a mosásához, a Bio-D tisztítószer mellett. Kézi mosás: Adj hozzá egy evőkanál (15 g) Laundry Bleach-et 5 liter vízhez, a Bio-D tisztítószer mellett. Győződj meg róla, hogy a por teljesen feloldódik. Áztatás: Adj hozzá egy evőkanál (15 g) Laundry Bleach-et 5 liter vízhez, a Bio-D tisztítószer mellett. Győződj meg róla, hogy a por teljesen feloldódik.

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, Organic Sequestering Agent. Below 5%: Anionic Surfactant, Cellulose Colloids.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha