Címkék: háztartás, mosószer, lebomló, környezetbarát

Bio-D folyékony mosószer 1l

Bio-D folyékony mosószer 1l - Bio-D

Bio-D folyékony mosószer 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.990Ft

2.089Ft
  • Nettó: 1.645Ft
  • Ár jutalom pontban: 40
  • Gyártók Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
ÚJ FORMULA a BIO-D folyékony mosószernél! ILLATMENTES! Továbbfejlesztett változat, nagyobb hatékonyság! Új, még kíméletesebb felületaktív anyagot tartalmaz, növényi kivonatokból. A tisztító ereje kiváló és NINCS MELLÉKES ILLAT!Illatmentes folyékony mosószer, az Allergy UK Szervezet által elisme..

ÚJ FORMULA a BIO-D folyékony mosószernél! ILLATMENTES! Továbbfejlesztett változat, nagyobb hatékonyság! Új, még kíméletesebb felületaktív anyagot tartalmaz, növényi kivonatokból. A tisztító ereje kiváló és NINCS MELLÉKES ILLAT!

Illatmentes folyékony mosószer, az Allergy UK Szervezet által elismert hipoallergén, legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, koncentrált formulája extra hatásos. Gépi és kézi mosáshoz is. Meleg és hideg vízben egyaránt használható. Könnyen oldódó. Ideális finom szövetekhez, mint például selyem, kasmír és gyapjú. Alacsony hőmérsékleten is használható. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. Felhasználási javaslat: enyhe szennyeződésekhez: 40 ml használata ajánlott; erős szennyeződésekhez: 50 – 60 ml használata ajánlott. Kézi mosáshoz: 30 ml használata ajánlott. Mindig kövesd a ruhanemű címkéjén szereplő utasításokat. Öntsd a folyadékot a gépadagolóba vagy a mosógolyóba.

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Potassium Cocoate, Ethanol, Nonionic Surfactant. Below 5%: Anionic Surfactant, Sodium Citrate, Amphoteric Surfactant, Citric Acid.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha