Címkék: háztartás, mosószer, lebomló, környezetbarát

Bio-D folyékony mosószer 5l

Bio-D folyékony mosószer 5l - Bio-D

Bio-D folyékony mosószer 5l - Bio-D - Mosószerek - 8.990Ft

9.889Ft
  • Nettó: 7.787Ft
  • Ár jutalom pontban: 160
  • Gyártók Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 8
  • Elérhető: Raktáron
ÚJ FORMULA a BIO-D folyékony mosószernél! ILLATMENTES! Továbbfejlesztett változat, nagyobb hatékonyság! Új, még kíméletesebb felületaktív anyagot tartalmaz, növényi kivonatokból. A tisztító ereje kiváló és NINCS MELLÉKES ILLAT!Illatmentes folyékony mosószer, az Allergy UK Szervezet által elisme..

ÚJ FORMULA a BIO-D folyékony mosószernél! ILLATMENTES! Továbbfejlesztett változat, nagyobb hatékonyság! Új, még kíméletesebb felületaktív anyagot tartalmaz, növényi kivonatokból. A tisztító ereje kiváló és NINCS MELLÉKES ILLAT!

Illatmentes folyékony mosószer, az Allergy UK Szervezet által elismert hipoallergén, legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, koncentrált formulája extra hatásos. Gépi és kézi mosáshoz is. Meleg és hideg vízben egyaránt használható. Könnyen oldódó. Ideális finom szövetekhez, mint például selyem, kasmír és gyapjú. Alacsony hőmérsékleten is használható. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. Felhasználási javaslat: enyhe szennyeződésekhez: 40 ml használata ajánlott; erős szennyeződésekhez: 50 – 60 ml használata ajánlott. Kézi mosáshoz: 30 ml használata ajánlott. Mindig kövesd a ruhanemű címkéjén szereplő utasításokat. Öntsd a folyadékot a gépadagolóba vagy a mosógolyóba.

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Potassium Cocoate, Ethanol, Nonionic Surfactant. Below 5%: Anionic Surfactant, Sodium Citrate, Amphoteric Surfactant, Citric Acid.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha