Címkék: háztartás, mosószer, lebomló, környezetbarát

Bio-D Mosópor 1kg

Bio-D Mosópor 1kg - Bio-D

Bio-D Mosópor 1kg - Bio-D - Mosószerek - 1.790Ft

1.790Ft
  • Nettó: 1.409Ft
  • Ár jutalom pontban: 30
  • Gyártók Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhető: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
    - A raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási határidő 2-3 nap.
Illatmentes, nem biológiai mosópor. Az Allergy UK Szervezet által elismert hipoallergén, a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, koncentrált formulája extra hatékony. Nem szennyező zeolitokat tartalmaz. Gépi és kézi mosáshoz is alkalmas. Meleg és hideg vízben is egyaránt használható. Könnyen oldódó..

Illatmentes, nem biológiai mosópor. Az Allergy UK Szervezet által elismert hipoallergén, a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, koncentrált formulája extra hatékony. Nem szennyező zeolitokat tartalmaz. Gépi és kézi mosáshoz is alkalmas. Meleg és hideg vízben is egyaránt használható. Könnyen oldódó, ideális finom szövetekhez, mint például selyem, kasmír és gyapjú. Alacsony hőmérsékleten is használható. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. Felhasználási javaslat: kézi mosás: vigyázz arra, hogy a por teljesen feloldódjon, mielőtt a vízbe teszed a ruhákat. A szárítás előtt mindig alaposan öblítsd át a ruhákat tiszta vízben. Minden kézi mosás után alaposan öblítsd le a kezed tiszta vízzel és szárítsd meg. A sérült bőrű embereknek különös figyelmet kell fordítani erre az utasításra, és kerülniük kell a mosóoldattal történő tartós érintkezést vagy védőkesztyűt kell viselniük! Textil védelem: A kényes textíliákat mosd alacsonyabb hőfokon, kisebb fordulaton, a fehér textileket pedig külön. Makacs foltok vagy extra fehérítés esetén a Bio-D Laundry Bleach- csel együtt használd. Mindig kövesd a textíliákon feltüntetett mosási útmutatót!

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 15-30%: Zeolite, Soda Ash. 5-15%: Sodium Metasilicate, Sodium Percarbonate. Below5%: Anionic Surfactant, Vegetable Soap, Cellulose Colloids.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha