Címkék: háztartás, mosószer, lebomló, környezetbarát

Bio-D pelenka mosópor 0,5kg

Bio-D pelenka mosópor 0,5kg - Bio-D

Bio-D pelenka mosópor 0,5kg - Bio-D - Mosószerek - 1090Ft

1.090Ft
  • Adóval:858Ft
  • Ár jutalom pontban: 20
  • Gyártók Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 1
  • Elérhető: Raktáron
Biztonságos, hatékony tisztítószer – alacsony hőmérsékleten –a textilpelenkák mosásához. Ez az egyedülálló por antibakteriális és germicid hatású, nélkülözhetetlen az alapos tisztításhoz. Hipoallergén, illatmentes, nem irritálja az érzékeny bőrt. Felhasználási javaslat: mosógépben való mosás: a szok..

Biztonságos, hatékony tisztítószer – alacsony hőmérsékleten –a textilpelenkák mosásához. Ez az egyedülálló por antibakteriális és germicid hatású, nélkülözhetetlen az alapos tisztításhoz. Hipoallergén, illatmentes, nem irritálja az érzékeny bőrt. Felhasználási javaslat: mosógépben való mosás: a szokásos mennyiségű Bio-D mosószer mellett 1 evőkanál (15 g) Nappy Fresh-t adj a mosáshoz. Áztatás: 5 literenként adj a langyos vízhez 1 evőkanál (15 g) Nappy Fresh-t. Győződj meg róla, hogy a por teljesen feloldódik. Áztasd legalább két órán át. Alaposan öblítsd le hideg vízzel vagy mosógéped öblítési ciklusával. Kézi mosás: Adj hozzá 1 evőkanál (15 g) frissítőt minden 5 liter vízhez a szokásos mosószer adagolásán felül. Mindig kövesd a textíliákon feltüntetett mosási útmutatót!

Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, Organic Sequestering Agent. Below 5%: Anionic Surfactant, Cellulose Colloids

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha