Címkék: cleaneco bio baby öblítő 1l, cleaneco bio, mosószerek,

Cleaneco BIO Baby öblítő, 1L

Cleaneco BIO Baby öblítő, 1L - Cleaneco Bio

Cleaneco BIO Baby öblítő, 1L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 1.148Ft Cleaneco BIO Baby öblítő, 1L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 1.148Ft Cleaneco BIO Baby öblítő, 1L - Cleaneco Bio - Mosószerek - 899Ft

1.148Ft
  • Nettó: 904Ft
  • Ár jutalom pontban: 229
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 11
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Bio Baby öblítője kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült, hipoallergén és illatanyag mentes, melyet kifejezetten a babaruhák mosásához fejlesztettek, hiszen nem irritálja még a legérzékenyebb baba bőrt sem. A legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásá..

A Cleaneco Bio Baby öblítője kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült, hipoallergén és illatanyag mentes, melyet kifejezetten a babaruhák mosásához fejlesztettek, hiszen nem irritálja még a legérzékenyebb baba bőrt sem. A legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártották. Ez a környezetbarát öblítő nem tartalmaz mesterséges színezékeket és allergéneket, így használata biztonságos a kisbabák számára. A Cleaneco Bio Baby öblítőjével a  babaruhák puhák és könnyen vasalhatók lesznek, és csökkenti a statikus feltöltődést is.

Alapanyaga a repce kivonat, mely ECOCERT minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az öblítő 100%-ig biológiai eredetű alapanyagból készült, környezetbarát eljárással, ellenőrzött gazdálkodásban. 

Felhasználási javaslat: 

Gépi mosás esetén adagolj minimum 30ml (1 kupak) öblítőszert 4,5 kg ruha mosásához. A Cleaneco Bio Baby öblítőt minden ruhatípushoz ajánljuk. 


Cleaneco
ÖSSZETEVŐK A 648/2004/EK szerint: 5%-nál kevesebb: kationos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha