Címkék: mosószóda, 3, kg., cleaneco., mosogatószerek, és, szivacsok

Mosószóda 3 kg

Mosószóda 3 kg - Cleaneco

Mosószóda 3 kg - Cleaneco - Mosogatószerek és szivacsok - 1.627Ft Mosószóda 3 kg - Cleaneco - Mosogatószerek és szivacsok - 1.627HUF

1.499Ft
  • Nettó: 1.180Ft
  • Ár jutalom pontban: 299
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco
  • Jutalom pontok: 14
  • Elérhetőség: Szállítás 2-4 nap
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Cleaneco Mosószóda, biológiailag lebomló, általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. A mosószódát felhasználása sokrétű, használhatod mosáshoz, mosogatáshoz és takarításhoz is. Környezetbarát és gazdaságos megoldás a háztartásban.Állatkísérlet mentes.Felhasználása:MOSÁS: A szokásos..

A Cleaneco Mosószóda, biológiailag lebomló, általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. A mosószódát felhasználása sokrétű, használhatod mosáshoz, mosogatáshoz és takarításhoz is. Környezetbarát és gazdaságos megoldás a háztartásban.

Állatkísérlet mentes.


Felhasználása:


MOSÁS: A szokásosan használt mosópor adagjának a felét helyettesítheted mosószódával (1:1 arányban). Ha erősen szennyezett, foltos, olajos ruhát szeretnél mosni, egy éjszakára áztasd be mosószódás langyos vízbe.


MOSOGATÁS: Öt liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Alumínium edényeket ne moss vele! Az üvegedényeket elmosás után ecetes vízzel ajánlatos leöblíteni, különben foltosan szárad.


ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: Egy liter forró vízben oldott három evőkanál mosószóda a legzsírosabb tűzhelyet, csempét, linóleumot, WC-t is megtisztítja. A piszkos kefék, konyharuhák, rongyok, szivacsok meleg, mosószódás, szappanos vízben tisztíthatók, szagtalaníthatók.


Figyelmeztetések 


H319 Súlyos szemirritációt okoz.


Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: Megelőzés: P264 A használatot követően a bőrt alaposan meg kell mosni. P280 Szemvédő/ arcvédő használata kötelező.


Beavatkozás: P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.


P337 + P313 Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.


Összetétel


Nátrium-karbonát. Koncentráció (%): >= 95 - < 99


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha