Címkék: zöldbolt, mosószappan., zöldbolt., mosószerek

Zöldbolt mosószappan

Zöldbolt mosószappan - Zöldbolt

Zöldbolt mosószappan - Zöldbolt - Mosószerek - 299Ft Zöldbolt mosószappan - Zöldbolt - Mosószerek - 298Ft [current]

299Ft
  • Nettó: 235Ft
  • Ár jutalom pontban: 60
  • Gyártó: Zöldbolt
  • Típus: Zöldbolt
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhetőség: Szállítás 2-4 nap
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Natúr, illatmentes mosószappan, mosáshoz és folttisztításhoz.A Zöldbolt mosószappanja hagyományos módon, növényi és állati zsírokat felhasználva készült, kézműves mosószappan.  A mosószappan reszelék kézi, és gépi mosáshoz is kiváló. A mosószappan természetes, környezetkímélő tenzideket tartalm..

Natúr, illatmentes mosószappan, mosáshoz és folttisztításhoz.

A Zöldbolt mosószappanja hagyományos módon, növényi és állati zsírokat felhasználva készült, kézműves mosószappan.  A mosószappan reszelék kézi, és gépi mosáshoz is kiváló. A mosószappan természetes, környezetkímélő tenzideket tartalmaz.

A szappan felületaktív anyag, képes a zsíros és a vizes koszfoltokkal is elbánni. Nem tartalmaz szintetikus tenzideket, illatanyagokat. Kiváló mosó és tisztító hatású, biológiailag lebomló, környezetbarát mosószappan. Színes és fehér ruhák mosásához egyaránt használható.


Mosószappan használata:

A mosószappan kiválóan használható mosáshoz: a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani. Öblítéshez ecetet ajánlunk, illatosításra pedig mosóparfümöt, vagy bármilyen illóolajat.

Tipp: Mosószappan reszelékkel lágy vagy közepesen kemény vízzel (például Budapest nagy részén) megfelelően mos a mosógép, de ahol nagyon kemény a víz, ott mindig tegyünk hozzá mosószódát. A vízlágyító mosószódát mosás előtt oldjuk fel forró vízben, majd adjuk hozzá a szappanpelyhet, és ezt a folyadékot tegyük a gépbe. Ha a csapvíz kemény, több mosószódát, ha lágy kevesebbet használjunk. Kísérletezzük ki a víz keménységének leginkább megfelelő arányt.

Folttisztításhoz: A vizes szappannal a foltot bedörzsöljük az anyag finomságához mérten majd a mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.


Készíts könnyen, olcsó mosószert mosószappanból!

Környezetbarát mosószer házilag:

A mosószappanból "főzött" mosógélhez az alaprecept szerint 50 g reszelt szappanra van szükségünk és 3 liter ásványvízre.

Melegítsük össze őket kis lángon, míg az összes szappan el nem olvad, majd keverjük jól el botmixer segítségével. Interneten olyan receptet is találhatunk, amelyben a mosószóda is a gélbe kerül.

Pár csepp levendula, illetve teafa illóolajjal illatosíthatjuk és növelhetjük eltarthatóságát.

Összetétel: 30% < szappan, 15-30% aqua, 5% > glicerin


A mosószappan összetétele:

állati és növényi zsírok (változó arányban), víz, nátrium-hidroxid.


Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag zacskó. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!


Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon, állati zsírok (vágóhídi maradék) és növényi étolajok (visszagyűjtött használt sütőolaj) újrafelhasználásával készülő, biológiailag könnyen lebomló, natúr mosószappan.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha