Címkék: zöldség és gyümölcs tisztító kefe, redecker, háztartási kefék, konyha, fenntartható, természetes, környezetbarát, műanyagmentes

Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe

Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe - Redecker

Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe - Takarítóeszközök - 1.589Ft Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe - Redecker - Háztartási kefék - 1.589Ft Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe - Redecker - Háztartási kefék - 1.589Ft Zöldség- és gyümölcs tisztító kefe - Rede

1.390Ft
  • Nettó: 1.094Ft
  • Ár jutalom pontban: 318
  • Gyártó: Redecker
  • Típus: Redecker
  • Jutalom pontok: 15
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Természetes tisztító kefe zöldségek, vagy vastag héjú gyümölcsök tisztításához. Kezeletlen bükkfa természetes tampico és union sörtével, 13,5 cm.Tampico: a tampico az agave növényből kinyert anyag. A vastag, húsos leveleket először levágják, majd kipréselik belőle a nedvességet, így nyerik ki a..

Természetes tisztító kefe zöldségek, vagy vastag héjú gyümölcsök tisztításához. 

Kezeletlen bükkfa természetes tampico és union sörtével, 13,5 cm.

Tampico: a tampico az agave növényből kinyert anyag. A vastag, húsos leveleket először levágják, majd kipréselik belőle a nedvességet, így nyerik ki a növény rostjait. A rostokat kiszárítják, majd méret és vastagság szerint válogatják. A szálak nagyon jól ellenállnak a hőnek és a vegyszereknek. Lebomlóak.

Union: az union sörte a tampico és a plamyra sörte keveréke, amely erős sörtét képez és sokoldalúan felhasználható.

Palmyra: bassina-ként is ismert, a sago pálmából nyerik ki. 

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha