Címkék: cleaneco fertőtlenítő folyékony szappan, cleaneco bio, szappanok, vegán, folyékony szappan, lebomló, fürdőszoba, környezetbarát

Cleaneco fertőtlenítő folyékony szappan 5 liter

Cleaneco fertőtlenítő folyékony szappan 5 liter - Cleaneco Bio

Cleaneco fertőtlenítő folyékony szappan 5 liter - Szappanok és kézfertőtlenítők - 5.950Ft

9.652Ft
  • Nettó: 7.600Ft
  • Ár jutalom pontban: 300
  • Gyártó: Cleaneco
  • Típus: Cleaneco Bio
  • Jutalom pontok: 14
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Folyékony fertőtlenítő kéztisztítószer, amely tisztító és fertőtlenítő hatása mellett még a kezet is kíméli. A baktériumok számát lecsökkenti, gátolja azok szaporodását és a megtapadásukat a bőrön. Antibakteriális spektrum: yeasticid, baktericid. Folyékony fertőtlenítő hatású kéztisztítószer, a..

Folyékony fertőtlenítő kéztisztítószer, amely tisztító és fertőtlenítő hatása mellett még a kezet is kíméli. A baktériumok számát lecsökkenti, gátolja azok szaporodását és a megtapadásukat a bőrön. 

Antibakteriális spektrum: yeasticid, baktericid. Folyékony fertőtlenítő hatású kéztisztítószer, amely kiválóan tisztít és fertőtlenít és emelett még a bőrt is kíméli. 

Alkalmazási terület

Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid. Használható minden felületen, ahol a fizikai tisztaság és a megfelelő mikrobiológiai környezet követelmény.

Alkalmazási területek: betegellátó intézmények, közintézmények, óvodák, bölcsődék, szociális otthonok, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra is!

Koncentráció

Nem szükséges hígítás.

Felhasználási javaslat: a szappan igény szerint, a szennyeződés mértékével arányosan kell használni, amennyiben a tisztítandó felület nagyon szennyezett, úgy a tisztítási folyamatot meg kell ismételni.

Figyelmeztetések

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve.

Ha a készítmény szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvosi tanácsot kérni. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

Összetétel

Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid.

Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

Cleaneco
ÖSSZETEVŐK Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid.
EGYÉB ÖSSZETEVŐK Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha