Tags: rapeseed, wax, tealight, 12, pcs., bükki, gyertya., candles, and, frangrance, sachets

Rapeseed wax tealight 12 pcs

Rapeseed wax tealight 12 pcs - Bükki gyertya

Rapeseed wax tealight 12 pcs - Candles and frangrance sachets - 2.990Ft Rapeseed wax tea light 12 pcs - Candles and frangrance sachets - 2.990Ft Rapeseed wax tea light 12 pcs - Candles and frangrance sachets - 2.990Ft Rapeseed wax tea light 12 pcs - Candl

2,990Ft
  • Ex Tax:2,354Ft
  • Price in reward points: 598
  • Brand: Bükki gyertya
  • Product Code: Bükki gyertya
  • Reward Points: 29
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
Utántölthető környezetbarát repceviasz teamécsesekkel bevilágíthatod egész otthonodat, vagy használhatod illóolaj párologtatókban, vagy akár a fürdőszobában is hangulatvilágításként.Minden egyes darabot kézileg öntöttünk és faragtunk végleges formára, a pamut kanócot magunk viaszoltuk és szabtuk mér..

Utántölthető környezetbarát repceviasz teamécsesekkel bevilágíthatod egész otthonodat, vagy használhatod illóolaj párologtatókban, vagy akár a fürdőszobában is hangulatvilágításként.


Minden egyes darabot kézileg öntöttünk és faragtunk végleges formára, a pamut kanócot magunk viaszoltuk és szabtuk méretre, majd állítottuk össze a végleges formájára harsányi Ökogyertya Műhelyünkben.


Ennek a gyertyának a használatával elfelejtheted a lelkiismeret-furdalást, mert 100%-ban Európában vegyszermentesen termelt repceolajból lett előállítva a viasz, ily módon vegánoknak is kiváló alternatíva lehet. Az alumínium részek teljesen újrahasznosíthatóak, de a repceviasz teamécses utántöltőnkkel akár tovább is használhatóak. A csomagolás felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készült és teljesen újrahasznosítható.


There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha