Tags: big, waffle, towel, and, blanket., the, organic, company., towels

Big Waffle Towel and Blanket

Big Waffle Towel and Blanket - The Organic Company

Big Waffle Towel and Blanket - The Organic Company - Towels - 22.489Ft Big Waffle Towel and Blanket - The Organic Company - Towels - 22.489Ft Big Waffle Towel and Blanket - - -

22,490Ft
  • Ex Tax:17,709Ft
  • Price in reward points: 4498
  • Brand: The Organic Company
  • Product Code: The Organic Company
  • Reward Points: 224
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
100%-ig organikus pamutból készült puha textil, amit úgy terveztek, hogy a fürdőszobában, és a szabadban is megállja a helyét. Ez a környezetbarát, pamut takaró, bordázott szövésének köszönhetően remek nedvszívó képességű, így egyaránt használhatod a fürdőszobában vagy a strandon törölközőnek, de ma..

Available Options

100%-ig organikus pamutból készült puha textil, amit úgy terveztek, hogy a fürdőszobában, és a szabadban is megállja a helyét. Ez a környezetbarát, pamut takaró, bordázott szövésének köszönhetően remek nedvszívó képességű, így egyaránt használhatod a fürdőszobában vagy a strandon törölközőnek, de magaddal viheted piknikezni, kirándulni és máris kényelmes plédként funkcionál. Ha pedig hűvösebbre fordul az idő, meleg takaróvá válik.

Ez a környezetbarát bio pamut takaró/törölköző, organikus pamut felhasználásával készült, és mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől és biológiailag lebomló.  Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Mosható, gyorsan szárad. Sokoldalú, praktikus otthonra, és szabadtéri programokhoz is. 

Méret: 100 x 150 cm

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha