HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bio, pamut, köntös., the, organic, company., köntös

Bio pamut köntös

Bio pamut köntös - The Organic Company

Bio pamut köntös - The Organic Company - Köntös - 49.900Ft Bio pamut köntös - The Organic Company - Köntös - 49.900Ft Bio pamut köntös - The Organic Company - Köntös - 49.900Ft Bio pamut köntös - - -

49.900Ft
  • Nettó: 39.291Ft
  • Ár jutalom pontban: 9980
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 499
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A The Organic Company bio pamut köntöse a fürdőköpeny új generációja.Könnyű, lágy tapintású és kényelmes. Olyan szép, hogy mindenhová ebben szeretnél majd menni.Tökéletes ajándék, díszdobozva csomagolva érkezik.100% bio pamutból készült, mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől. Az a..

Elérhető opciók:

A The Organic Company bio pamut köntöse a fürdőköpeny új generációja.

Könnyű, lágy tapintású és kényelmes. Olyan szép, hogy mindenhová ebben szeretnél majd menni.

Tökéletes ajándék, díszdobozva csomagolva érkezik.

100% bio pamutból készült, mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől. Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha