Címkék: bio, pamut, meditációs, párna, the, organic, company, jóga, meditáció

Bio pamut meditációs párna

Bio pamut meditációs párna - The Organic Company

Bio pamut meditációs párna - The Organic Company - Jóga és meditáció - 16.790Ft Bio pamut meditációs párna - The Organic Company - Jóga és meditáció - 16.790Ft Bio pamut meditációs párna - The Organic Company - Jóga és meditáció - 16.790Ft Bio pamut medit

16.790Ft
  • Nettó: 13.220Ft
  • Ár jutalom pontban: 3357
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 167
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Ez a bio pamutból készült meditációs párna arra lett kialakítva, hogy segítsen a helyes pozíció, testtartás megtartásában, miközben meditálsz. Kényelmes és praktikus füllel látták el, a könnyebb kezelhetőségért és hordozhatóságáért. Csak helyezkedj el kényelmesen, és relaxálj. Használat után pedig f..

Elérhető opciók:

Ez a bio pamutból készült meditációs párna arra lett kialakítva, hogy segítsen a helyes pozíció, testtartás megtartásában, miközben meditálsz. Kényelmes és praktikus füllel látták el, a könnyebb kezelhetőségért és hordozhatóságáért. Csak helyezkedj el kényelmesen, és relaxálj. Használat után pedig formatervezett dizánjának köszönhetően lakásod enteriőrjének kellemes kiegészítője lesz.

100% bio pamutból készült, mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől. Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Méret: 20 x 20 X 16 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha