Címkék: bio, pamut, takaró, pléd, törölköző, the, organic, company, törölközők

Bio pamut takaró, pléd és törölköző

Bio pamut takaró, pléd és törölköző - The Organic Company

Bio pamut takaró, pléd és törölköző - The Organic Company - Törölközők - 22.489Ft Bio pamut takaró, pléd és törölköző - The Organic Company - Törölközők - 22.489Ft Bio pamut takaró/pléd és törölköző - - -

22.490Ft
  • Nettó: 17.709Ft
  • Ár jutalom pontban: 4497
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Jutalom pontok: 224
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
100%-ig organikus pamutból készült puha textil, amit úgy terveztek, hogy a fürdőszobában, és a szabadban is megállja a helyét. Ez a környezetbarát, pamut takaró, bordázott szövésének köszönhetően remek nedvszívó képességű, így egyaránt használhatod a fürdőszobában vagy a strandon törölközőnek, de ma..

Elérhető opciók:

100%-ig organikus pamutból készült puha textil, amit úgy terveztek, hogy a fürdőszobában, és a szabadban is megállja a helyét. Ez a környezetbarát, pamut takaró, bordázott szövésének köszönhetően remek nedvszívó képességű, így egyaránt használhatod a fürdőszobában vagy a strandon törölközőnek, de magaddal viheted piknikezni, kirándulni és máris kényelmes plédként funkcionál. Ha pedig hűvösebbre fordul az idő, meleg takaróvá válik.

Ez a környezetbarát bio pamut takaró/törölköző, organikus pamut felhasználásával készült, és mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől és biológiailag lebomló.  Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Mosható, gyorsan szárad. Sokoldalú, praktikus otthonra, és szabadtéri programokhoz is. 

Méret: 100 x 150 cm

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha