Címkék: zöldbolt, mosószóda., zöldbolt., mosószerek

Zöldbolt Mosószóda

Zöldbolt Mosószóda - Zöldbolt

Zöldbolt Mosószóda - Zöldbolt - Mosószerek - 284Ft Mosószóda - Zöldbolt - Mosószerek - 284Ft [current]

285Ft
  • Nettó: 224Ft
  • Ár jutalom pontban: 57
  • Gyártó: Zöldbolt
  • Típus: Zöldbolt
  • Jutalom pontok: 2
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A mosószóda 100%-ig környezetbarát mosó-és tisztítószer.  A  mosószóda, vagyis nátrium-karbonát, foszfátmentes, a természetben is előforduló összetevőből készül. Tökéletesen alkalmas gépi és kézi mosáshoz is, és kiváló zsíroldó tulajdonságai révén általános tisztítószerként is használható...

Elérhető opciók:

A mosószóda 100%-ig környezetbarát mosó-és tisztítószer.  A  mosószóda, vagyis nátrium-karbonát, foszfátmentes, a természetben is előforduló összetevőből készül. Tökéletesen alkalmas gépi és kézi mosáshoz is, és kiváló zsíroldó tulajdonságai révén általános tisztítószerként is használható.

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. A forró vízben jól oldódó, erősen lúgos kémhatású nedvszívó porból igen kis mennyiség is elegendő. Gyártása során nem keletkezik a környezetre ártalmas melléktermék, használat után pedig lebomlik.

A mosószóda gépi vagy kézi mosáshoz egyaránt alkalmas, elsősorban fehér ruhák tisztítására. Használható önállóan, vagy mosódióval, esetleg a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. A mosószóda kiváló zsíroldó hatású így általános tisztítószerként is használható.


Mosószóda használata:


Mosáshoz:

5 kg ruhához helyezz a mosógép adagoló rekeszébe a szennyezettségtől függően 120-180 ml mosószódát. Öblítéshez használj ecetet, vagy citromsavat. A ruháidat illatosíthatod illóolajjal, vagy mosóparfümmel. A mosószóda áztatáshoz is kiválóan alkalmas. Kevés szódabikarbónával keverve a mosóhatás fokozható, erősen szennyezett ruhák tisztításához a szintén környezetbarát fehérítő és folttisztító só használatát javasoljuk, illetve előzetes áztatást ugyanezen szerekkel.

Tisztítószerként:

Oldj fel két evőkanál mosószódát fél liter langyos vízben, amellyel tisztíthatsz tűzhelyet, csempét, padlót, wc-t.

Felhasználás mosogatószerként: Mosogatáskor 5 liter forró vízben oldjunk fel egy evőkanál mosószódát. Az oldat eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket elmosás után ecetes vízzel ajánlatos leöblíteni, különben foltosan száradnak. Figyelem! Alumínium edényeket ne mossunk vele! Mivel erősen zsíroldó hatású, ezért száraz bőrre érdemes gumikesztyűt húzni, ha mosószódával mosogatunk.

Tipp: A mosószódát használhatod lefolyótisztításhoz is. Szórj kevés mosószódát és citromsavat a lefolyóba, majd önts rá forró vizet. Ezután hagyd állni fél óráig, majd öblítsd le vízzel.


Összetétele:

100% nátrium-karbonát (könnyű-szóda, finom por)


Mosószóda használata az építkezéseken is? Olvasd el az alábbi cikket: http://www.energiatudatoshaz.hu/epitoanyagok/id/40


A feltüntetett származási ország a nátrium-karbonát előállításának országát jelöli. (Ez a lehetséges legközelebbi beszerzési forrás.)

A készterméket Magyarországon szerelik ki.

Biztonsági adatlap: Mosószóda

Minőségét megőrzi a feltüntetett csomagolási dátumtól számított két évig.


Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag zacskó (500 g)/ részben újrahasznosított papír (2 kg és 4 kg) / PE-LD műanyag zsák (25 kg).  A csomagolások tiszta állapotban szelektíven gyűjthetők, újrahasznosíthatók. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!


Elsődleges környezeti előnye:

A mosószóda (nátrium-karbonát)  természetben is előforduló anyag, amely foszfátmentes és biológiailag lebomló tisztítószer. A hagyományos mosószerek és tisztítószerek környezetbarát alternatívája.


Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha