Rólunk

A ZöldMami a zöldülő háztartások webshop-ja!

A ZöldMami fő célkitűzése, hogy mindenre, amire csak lehet, fenntartható, egészséges, környezetbarát megoldást, azaz „zöld alternatívát”, tudjon kínálni.

Célunk, hogy a zöldülő háztartások kedvenc webshop-ja legyünk, ahol az egészséges élelmiszerek mellett minden, a háztartásban végzett egyéb tevékenységhez (legyen az akár tisztálkodás, szájápolás, takarítás, mosás, kertészkedés stb.) zöld megoldást biztosítsunk.

Egy helyen akarjuk elérhetővé tenni a 100%-ban lebomló fogkefét, a komposztálható pelenkát, a bio mosószereket, a környezetkímélő termékeket, a természetes alapanyagú kozmetikumokat.

A Zöldmami az a webshop, ahol az általad használt fogyasztási cikkek természetes alternatíváját megtalálod. Így a termékek használatával nem csak az egészséged, de a környezet védelmét is támogatod. A Zöldmami által forgalmazott termékek használatával biztos lehetsz benne, hogy nem kell gyökeresen megváltoztatni a fogyasztási szokásaidat ahhoz, hogy tudatosabb, fenntarthatóbb, egészségesebb életet élhess.

A legmagasabb minőségű, zöld alternatívát nyújtó termékeinket alapvetően nyugat-európai és skandináv országokból importáljuk, de érkeznek készítmények az Egyesült Államokból és Kanadából is.

https://btd.hu