Fizetés és szállítás

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

FIZETÉS

Megrendelés lépései

Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal tetején található felső menüsor közepén.
A „Kosár" menüpontban, a „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
A szállítási adatok megadása után válasszon átvételi módot.
Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a "Új címet szeretnék megadni" rádiógomb kijelölésével.
További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Rendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.
Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Eddigi mendeléseim” menüpontban.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetés Bankkártyával

Ez a fizetési lehetőség kizárólag GSL futárral házhoz szállított áruk esetén vehető igénybe. Ilyenkor megrendelését a Borgun pénzforgalmi szolgáltató által üzemeltetett Bankkártyás (MasterCard, Visa) fizetési rendszer igénybevételével fizetheti ki érvényes bankkártyájának adatainak megadása után. A termékkel együttcsomagolva kapja meg a tranzakciót összesítő végszámlát.

Fizetés a helyszínen

Ez a fizetési lehetőség kizárólag GLS futárral házhoz szállított áruk esetén vehető igénybe. Ilyenkor megrendelését az átvételkor kizárólag készpénzzel fizetheti. A futárszolgálat bankkártyát és ajándékkártyát nem tud elfogadni.

Fizetés előreutalással

Előreutalással GLS futárral történő házhozszállítás esetén is fizethet.
Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választasz, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) a Szolgáltató alábbi bankszámlájára utalja:
Bio-Tech Distributions Kft.
Bank: Oberbank
Számlaszám:18400010-03759313-40100013
Kérjük az utalás megjegyzés rovatába írja be a rendelés azonosító számát, amit a visszaigazoló levelünk tartalmaz. Az utalás beérkezésekor az ön által megadott e-mail címre az átutalt összegről előlegszámlát küldünk ezzel nyugtázva az átutalás tényét. A termékkel együttcsomagolva kapja meg a tranzakciót összesítő végszámlát.

Hogyan történik egy fizetés?


SZÁLLÍTÁS

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. 

 A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-3 munkanap.

December 20. és január 4. között nem adunk fel csomagot.  Az ekkor beérkezett megrendelések január első hetében kerülnek  feladásra, kiszállításra.


Belföldi házhoz szállítás

A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (Ügyfélszolgálat:+36 1 802 0265) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termékek értékétől függően:

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal BANKKÁRTYÁS FIZETÉS esetén  990.- Ft
  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal 20.000,- Ft fölötti vásárlás esetén INGYENES
  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal előre fizetés esetén (BANKI UTALÁS) 990.- Ft
  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal UTÁNVÉTES (fizetés a futárnak) fizetés esetén az utánvét díja minden esetben +500,- Ft

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.
Belföldi házhoz szállítás esetén választhat készpénzben történő utánvétes, előreutalásos és bankkártyás fizetés között.
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Külföldi kiszállítási igény esetén érdeklődjön e-mailben a po@btd.hu címen!