Népszerű bejegyzések
Cikkek

Blog

Blog

Blog bejegyzések a Zöldmami.hu-n

Ki is az igazi Zöldmami?:)

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog Feb 08, 2018.

  A Zöldmami megújulása kapcsán beszélgettünk Orsival és Dórival, a Zöldmami megálmodóival a kezdetekről, a minőségellenőrzésről és életmódról. A következőkben rendszeresen találkozhatsz velük, megosztják tudásukat, véleményüket mindenről, ami környezetvédelem, fenntarthatóság és egés..

Tovább...

Új év, fogadalmak nélkül!

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog Dec 29, 2017.

    A karácsony végével elmúlik az év is, ez mindig egy kicsit elcsendesít, elgondolkodtat… Milyen is volt az elmúlt évem? Sikerült-e mindent teljesítenem, amit az év elején terveztem és szerettem volna? És itt nem csak a pályafutásra, a szerelmi életemre, hanem az egészségemre és a ..

Tovább...

Környezetbarát megoldások karácsonyi ajándékcsomagoláshoz!

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog Dec 06, 2017.

Karácsony, imádom! A néhány plusz kg-on túl, egyetlen egy dolog zavar a karácsonyban, ez pedig a rengeteg felesleges szemét, ami az ajándékok kicsomagolása után termelődik. Az én mamikám az ajándékcsomagolás után, mindig  összegyűjti a használható csomagolópapírokat és jövőre újra felhasználja…..

Tovább...

10 hasznos trükk a nagytakarítás megkönnyítésére

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog Oct 17, 2017.

Avagy a nagytakarítás nem szükségszerűen rémálom...   Most már tagadhatatlanul itt van az ősz a nyakunkon: szüreti fesztiválok, sokszínű erdők, melengető őszi napsütés… és persze nagytakarítás. A tavasz és az ősz eszmei időpontok arra, hogy időről időre végig menjünk a lakás minden egyes ..

Tovább...

Glamour kupon beváltóhelyek 2017. Október 12-15.

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog, Kedvezmények Oct 12, 2017.

BUDAPEST  Bevásárlóközpontok Allee Bevásárlóközpont – gyógyszertár Budapest 1117, Váli utca 3.  Aréna Bevásárlóközpont – gyógyszertár Budapest 1087, Kerepesi út 9. Mammut Bevásárlóközpont – gyógyszertár Budapest 1024, Lövőház utca 1.  Westend Bevásárlóközpont – gyógysz..

Tovább...

Melyik a hozzám illő ökológiai lábnyom- méret?

Bejegyezte Zöld Mami írása Cikkek, Blog Sep 05, 2017.

Avagy környezettudatos életmód kezdőknek   Szeretem az egyszerűséget. Az ökológiai lábnyom fogalma pedig a lehető legegyszerűbb elven alapul. Nagyjából megmutatja, hogy a jelenlegi állapot szerint milyen mennyiségű vízre, földre van szükségem a fennmaradásomhoz és az általam termelt hulla..

Tovább...

Kedves Zöldmami Vásárló!

Reméljük sikerült megtalálnod nálunk a megfelelő „zöld” megoldást. A Zöldmami webshop-ot azért hoztuk létre, hogy egyre több termék esetében tudjunk természetes alternatívát biztosítani azoknak, akiknek ez fontos... meg persze azoknak is, akiknek annyira nem... szóval kb. mindenkinek, na. :-)

A Zöldmami Shop munkatársai

Kapcsolat

  • 00 36 70 947 38 97
  • info@zoldmami.hu po@btd.hu

Instagram

Hírlevél feliratkozás

* kitöltése szükséges

Zöld Mami a Facebook-on

© Bio-Tech Distribution Kft. 2017