Címkék: rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula nespresso géphez, podstar, hulladékmentes, kávézás, konyha, nespresso, zero waste, műanyagmentes, fenntarthatóság

Rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez, 2 darab

Rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez, 2 darab - Podstar

2 db rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez - Ajándék felnőtteknek - 19.990Ft

23.990Ft
  • Nettó: 18.890Ft
  • Bruttó egységár: 11.995Ft/darab
  • Nettó egységár: 9.445Ft/darab
  • Gyártó: Podstar
  • Típus: Podstar
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
Műanyagmentes, hulladékmentes újratölthető kávékapszula. Szerezd be egyszer, használd örökké. Készíts belőle rövid, espresso méretú kávét (40ml).A két darabos kávékapszula tökéletes számodra, ha az erősebb kávét kedveled, vagy egyszerre több adagot szeretnél lefőzni.Kiváló, tengerészeti minőségű (31..

Műanyagmentes, hulladékmentes újratölthető kávékapszula. Szerezd be egyszer, használd örökké. Készíts belőle rövid, espresso méretú kávét (40ml).

A két darabos kávékapszula tökéletes számodra, ha az erősebb kávét kedveled, vagy egyszerre több adagot szeretnél lefőzni.

Kiváló, tengerészeti minőségű (316) rozsdamentes acélból készült, így nem rozsdásodik, vagy korrodálódik.

A Podstar újratölthető kávékapszulát egy életre tervezték. Hulladékmentes, használata segít megelőzni, hogy a több millió kávékapszula a szeméttelepeken kössön ki. 

Használata:

Egyszerűen töltsd meg a kapszulát őrölt kávéval, csavard rá a tetejét és tedd Nespresso gépedbe.

A doboz tartalma:

2 db rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula

2 pót szilikon gyűrű


Újratölthető kávékapszula használatával évente 730 egyszer használatos kapszulától óvod meg környezetünket – ennyi kapszulát nem kell legyártani, vagy nem kerül a kukába, vagy nem kell újrahasznosítani.


Fontos: ne használj túl finomra őrölt kávét (espresso) a kapszula megtöltéséhez. Ha őrölt kávét veszel, akkor általában az őrölés lehet espresso, mokka, medium vagy french press, ezek az elnevezések az őrlemény finomságára vonatkoznak. Válaszd a mokka finomságút! A megfelelő finomságú kávé darálásához próbáld ki a Pod Star saját kávédarálóját vagy bármilyen kerámiaszemes őrlővel rendelkező darálót.

Kávévásárlásnál figyelj, hogy a kávé tisztességes kereskedelemből származzon, bio termesztésű legyen és legyen rajta az esőerdők védelme logó.


Tippek, trükkök a tökéletes kávé elkészítéséhez!

Ha elsőre nem sikerül, nézd meg a videókat, mert nem mindegy hogyan, mennyi kávéval és milyenre őrölt kávéval töltöd meg a kapszulát.

Próbáld meg elképzelni, hogy milyen az amikor tömörített homokon próbálsz meg vizet átfolyatni. Ha túl finomra őrölt a kávéd és nagyon keményre tömöd a kapszulát, akkor a víznek nagyon nehéz lesz áthatolni rajta. Ezt egyből látod, ha csak úgy csöpög kifelé a kávé a kávéfőzőből, vagy egyáltalán nem is folyik át rajta. Ha túl lazán pakolod meg, akkor meg csak úgy átszalad rajta a víz, nem jön ki a kávé aromája és egy nagyon híg kávét kapsz.


A vízmennyiséget amennyivel a kávé elkészül te is tudod szabályozni a Nespresso kávéfőződön, egyszerűen nyomd meg a gombot, amikor úgy ítéled meg, hogy elegendő a kávé, attól függően, hogy hosszabban vagy rövidebben szereted. Egy jó erős kávéhoz két kapszulányi kávét készíts röviden.

A gyakorlás teszi a mestert!


Amikor ráérzel a kávé őrlésének finomságára, a víz mennyiségére akkor váltál igazi otthoni Pod Star baristává! Ha kitanultad a tökéletes kává rejtelmeit, akkor nincs más hátra, mint hogy teszteld otthon a barátaidon vagy a családtagjaidon.