Tags: souldrops, clouddrop, ecofriendly, laundry, detergent, sensitive, 3.2l, souldrops, laundry

Ecofriendly laundry detergent sensitive clouddrop 3,2l

Ecofriendly laundry detergent sensitive clouddrop 3,2l - Souldrops

Ecofriendly laundry detergent sensitive clouddrop 3,2l - Laundry - 3.699Ft

3,699Ft
  • Ex Tax:2,913Ft
  • Brand: Souldrops
  • Product Code: Souldrops
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - 1-2 business day (on stock)
A Souldrops egy magyar gyártású többszörösen díjnyertes termékcsalád, amely a magyar termékek között szinte egyedüliként, úttörő módon nem tartalmaz veszélyt jelző piktogramot (piros felkiáltójelet) a csomagolásán és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik. A piros felkiáltójel még a legtöbb bio mosó- ..

A Souldrops egy magyar gyártású többszörösen díjnyertes termékcsalád, amely a magyar termékek között szinte egyedüliként, úttörő módon nem tartalmaz veszélyt jelző piktogramot (piros felkiáltójelet) a csomagolásán és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik. A piros felkiáltójel még a legtöbb bio mosó- és tisztítószer címkéjén is megtalálható, hiszen nagyobb koncentrációban okozhat irritációt. Örömmel jelentjük, hogy a Souldrops termékek nem ilyenek! A Souldrops legfőbb missziója a bolygó és ezáltal az emberiség védelme.

A Souldrops mosószereknek sikerült egyesíteni a hatékonyságot, a környezet védelmét és a dizájnt.

A Souldrops felhőcsepp mosószer érzékeny bőrűek számára ajánlott, bőrgyógyászatilag tesztelt a Szegedi Tudományegyetem Dermatológiai Intézete által.

Színezékmentes, már 20°C-on is hatékony köszönhetően az optimalizált anionos- és nemionos tenzideknek, valamint a speciális enzimtartalomnak

Ha mindenki aki jelenleg a ruháit 40 fokon mossa áttérne akár csak a 30 fokos mosásra óriási mennyiségű energiát spórolnánk, amivel egyúttal a széndioxid kibocsátásunk is csökkenne.

A Souldrops mosószerek a hatékonyságukat az optimalizált anionos- és nemanionos tenzideknek, valamint a speciális enzim- és szóda tartalomnak köszönhetik.

A Souldrops mosószerek környezetkímélőek, hatóanyagaik pedig a természetben lebomlanak.

Állatkísérletmentes, vegán termék. 

ÓVJA A BŐRÖD ÉS A KÖRNYEZETET,

EZÉRT NEM TARTALMAZ

foszfort, foszfonátot, parabént, kőolaj származékot, SLS-t, LAS-t, polimereket

Összetevők: Víz, lebomló anionos felületaktív anyagok, nátrium-klorid, cukortenzid, enzimek, illatanyag, élelmiszeripari színezék- és tartósítószerek.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha