Shedo

A SHEDO Manó baba kozmetikumok megálmodója és készítője Dr Halász Dóra, szakgyógyszerész, feleség és egy gyönyörű kisfiú édesanyja.

Dóra gyógyszerészeti egyetemi tanulmányai sorám megismerkedhetett számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival és hatásaival. Figyelme hamar a természetes anyagok felé irányult. A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadták magukkal. Aromaterápiás tanulmányai során elmélyülten foglalkozhatott kedven olajaival. Ezen tudásanyag birtokában már elérhetőnek bizonyult egy saját natúrkozmetikum létrehozása, amellyel egy régi álmát váltotta valóra. Anyaként, keresztanyaként, barátnőként a mindennapos babaápolásban is szerzett tapasztalatot. Így született meg a SHEDO Manó babaápolási termékcsalád. Dóra kozmetikumai nagy sikerrel terjedtek először az ismeretségi körben, majd kerültek a pozitív tapasztalatok hatására immár kereskedelmi forgalomba is.

Dóra mint szakgyógyszerész és gyakorló édesanya kiemelten fontosnak találja a felhasznált alapanyagok minőségét, ezért prémium minőségű, BIO minősítésű növényi kivonatokat, növényi olajokat használ a termékek elkészítéséhez. Az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagok előnye a konvencionális termesztésből származókhoz képest, hogy nem tartalmaznak olyan vegyszer maradványokat, amelyek megterhelhetik a bőrünket, szervezetünket. Ennek kiemelkedő jelentősége van a babaápolásban. Fontos, hogy a vékony, érzékeny, finom bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen. 

A SHEDO Manó termékekhez készítésénél kizárólag prémium minőségű, 100% tisztaságú, BIO és Demeter minősítésű illóolajokat használnak.

A Körömvirág balzsam kivételével-mely BIO méhviaszt tartalmaz- minden termék vegán.

A termékek frissen, kézzel készülnek, laboratóriumi körülmények között.

A SHEDO-nál a csomagolás esetében is fontos a minőség így Dóráék csomagolóanyagként korszerű, airless technológiával működő flakonokat választottak a legtöbb termék esetén, mert ilyen formában biztonságosan tárolhatók a kozmetikumok. A kupak egy légmentesen záródó szeleppel van ellátva, így nem érintkezik levegővel, szennyező anyagokkal, ezáltal megőrzi frissességét. A környezetvédelem ugyanúgy fontos számukra, ezért azoknál a termékeknél, ahol az összetétel megengedi, környezetbarát üveg és fém csomagolóanyagot használnak, a gyártás során keletkező hulladékot pedig újrahasznosítják.

Nem használnak mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat.

A SHEDO egy családi vállalkozás. A kozmetikumokat Dr Halász Dóra tervezi és készíti, a kreatív munkákban pedig a férje van segítségére.

Shedo
Product Compare (0)
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)
SHEDO mositurizing pregnancy oil 50ml
Sale

Shedo

SHEDO mositurizing pregnancy oil 50ml

3,120Ft

3,900Ft

Ex Tax: 2,457Ft

A várandósság hónapjai alatt, az egész szervezetünk nagy változáson megy keresztül, de az egyik legnagyobb kih..

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)