Címkék: bio-d antisztatikus öblítő 1l, bio-d, mosószerek, mosás

Bio-D antisztatikus öblítő 1l

Bio-D antisztatikus öblítő 1l - Bio-D

Bio-D antisztatikus öblítő 1l - Mosószerek - 1.090Ft Bio-D antisztatikus öblítő 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.090Ft Bio-D antisztatikus öblítő 1l - Bio-D - Mosószerek - 1.090Ft Bio-D öblítő 1l - Bio-D - Mosószerek - 990Ft

1.090Ft
  • Nettó: 858Ft
  • Ár jutalom pontban: 218
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 10
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Ez az antisztatikus öblítő koncentrátum védi a textilek rostszálait, a ruhákat puhává és statikusságtól mentessé teszi. Az Allergia UK Szervezet által elismerten hipoallergén öblítő, még a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így babaruhák mosásához is kiváló. Illatanyagmentes bio öblítő, mely megkönny..

Ez az antisztatikus öblítő koncentrátum védi a textilek rostszálait, a ruhákat puhává és statikusságtól mentessé teszi. Az Allergia UK Szervezet által elismerten hipoallergén öblítő, még a legérzékenyebb bőrhöz is gyengéd, így babaruhák mosásához is kiváló. Illatanyagmentes bio öblítő, mely megkönnyíti a vasalást is.

Koncentrált formula. Gépi és kézi mosáshoz is tökéletes választás. 

Felhasználási javaslat: 

Öblítés mosógéppel: Kövesd a gyártó ajánlott programját, majd adj a mosáshoz 50 ml Bio- D antisztatikus öblítőt az adagolóba. 

Kézi öblítés: 1 liter vízhez adj hozzá 50 ml Bio- D antisztatikus öblítőt és hagyd ázni legalább egy órát, mielőtt alaposan kiöblíted a ruhákat tiszta vízzel.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Below 5%: Cationic Surfactant, Sodium Benzoate, Citric Acid

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha