Címkék: rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula nespresso géphez, podstar, hulladékmentes, kávézás, konyha, nespresso, zero waste, műanyagmentes, fenntarthatóság

Rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez, 1 darab

Rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez, 1 darab - Podstar

1 db rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula Nespresso géphez - Ajándék felnőtteknek - 11.990Ft

13.990Ft
  • Nettó: 11.016Ft
  • Bruttó egységár: 13.990Ft/darab
  • Nettó egységár: 11.016Ft/darab
  • Gyártó: Podstar
  • Típus: Podstar
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
Műanyagmentes, hulladékmentes újratölthető kávékapszula. Szerezd be egyszer, használd örökké. Készíts belőle rövid, espresso méretú kávét (40ml).Az egy darabos újratölthető kávékapszula tökéletes számodra, ha szeretnéd kipróbálni, hogyan működik a gyakorlatban és ráérezz a hulladékmentességre a kávé..

Műanyagmentes, hulladékmentes újratölthető kávékapszula. Szerezd be egyszer, használd örökké. Készíts belőle rövid, espresso méretú kávét (40ml).

Az egy darabos újratölthető kávékapszula tökéletes számodra, ha szeretnéd kipróbálni, hogyan működik a gyakorlatban és ráérezz a hulladékmentességre a kávézásban is.

Kiváló, tengerészeti minőségű (316) rozsdamentes acélból készült, így nem rozsdásodik, vagy korrodálódik. 

A Podstar újratölthető kávékapszulát egy életre tervezték. Hulladékmentes, használata segít megelőzni, hogy a több millió egyszer használatos kávékapszula a szeméttelepeken kössön ki, amik elterjedésükkel hatalmas környezeti terhelést jelentenek manapság.

Használata:

Egyszerűen töltsd meg a kapszulát a kedvenc őrölt kávéddel, csavard rá a tetejét és tedd Nespresso gépedbe.

A doboz tartalma:

1 db rozsdamentes acél újratölthető kávékapszula

1 pót szilikon gyűrű


Újratölthető kávékapszula használatával évente 730 egyszer használatos kapszulától óvod meg környezetünket – ennyi kapszulát nem kell legyártani, vagy nem kerül a kukába, vagy nem kell újrahasznosítani.


Fontos: ne használj túl finomra őrölt kávét (espresso) a kapszula megtöltéséhez. Ha őrölt kávét veszel, akkor általában az őrölés lehet espresso, mokka, medium vagy french press, ezek az elnevezések az őrlemény finomságára vonatkoznak. Válaszd a mokka finomságút! A megfelelő finomságú kávé darálásához próbáld ki a Pod Star saját kávédarálóját vagy bármilyen kerámiaszemes őrlővel rendelkező darálót.

Kávévásárlásnál figyelj, hogy a kávé etikus kereskedelemből származzon, ha lehet bio termesztésű legyen és legyen rajta az esőerdők védelme logó.


Tippek, trükkök a tökéletes kávé elkészítéséhez!

Ha elsőre nem sikerül, nézd meg a videókat, mert nem mindegy hogyan, mennyi kávéval és milyenre őrölt kávéval töltöd meg a kapszulát.

Próbáld meg elképzelni, hogy milyen az amikor tömörített homokon próbálsz meg vizet átjuttatni. Ha túl finomra őrölt a kávéd és nagyon keményre tömöd a kapszulát, akkor a víznek nagyon nehéz lesz áthatolni rajta. Ezt egyből látod, ha csak úgy csöpög kifelé a kávé a kávéfőzőből, vagy egyáltalán nem is folyik át rajta. Ha túl lazán pakolod meg, akkor meg csak úgy átszalad rajta a víz, nem jön ki a kávé aromája és egy nagyon híg kávét kapsz.


A vízmennyiséget amennyivel a kávé elkészül te is tudod szabályozni a Nespresso kávéfőződön, egyszerűen nyomd meg a gombot, amikor úgy ítéled meg, hogy elegendő a kávé, attól függően, hogy hosszabban vagy rövidebben szereted. Egy jó erős kávéhoz két kapszulányi kávét készíts röviden.

A gyakorlás teszi a mestert!


Amikor ráérzel a kávé őrlésének finomságára, a víz mennyiségére akkor váltál igazi otthoni Pod Star baristává! Ha kitanultad a tökéletes kává rejtelmeit, akkor nincs más hátra, mint hogy teszteld otthon a barátaidon vagy a családtagjaidon :)