HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bio-d, padló, tisztító, lenmag, szappannal, 0.75l., bio-d., tisztítószerek

Bio-D padló tisztító lenmag szappannal 0,75l

Bio-D padló tisztító lenmag szappannal 0,75l - Bio-D

Bio-D padló tisztító lenmag szappannal 0,75l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.589Ft Bio-D padló tisztító lenmag szappannal 0,75l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.490Ft

1.589Ft
  • Nettó: 1.251Ft
  • Ár jutalom pontban: 317
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 15
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
A Bio-D padlótisztító felmosó folyadéka tökéletes a laminált padló tisztítására és különösen jól használható fapadlón, illetve alkalmazható vinyl és kerámia burkolatok felmosására is.  Természetes eredetű összetevőkből készült  öko tisztítószer, hipoallergén.Felhasználási javaslat: 5 ..
Ebből a termékből a minimálisan rendelhető mennyiség: 3

A Bio-D padlótisztító felmosó folyadéka tökéletes a laminált padló tisztítására és különösen jól használható fapadlón, illetve alkalmazható vinyl és kerámia burkolatok felmosására is.  Természetes eredetű összetevőkből készült  öko tisztítószer, hipoallergén.

Felhasználási javaslat: 

5 liter langyos vízhez adj hozzá egy – két kupaknyi Bio-D padlótisztító felmosó folyadékot.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK 5-15%: amfoter felületaktív anyag, kálium, lenmagolaj szappan. Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, etanol, polioxietilén(20)-szorbitán-laurát, citrus Sinensis olaj, nátrium-citrát, nátrium-glükonát, növényi glicerin.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha